Κωνσταντίνος Μπογδάνος μετά τη διαγραφή του από Τζήμερο – Κρανιδιώτη: Προχωράμε δυνατά με την Αφροδίτη Λατινοπούλου

Τι έγραψε στο Twitter

by Times Newsroom

«Προχωράμε δυνατά με την Αφροδίτη Λατινοπούλου» έγραψε στο Twitter ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, λίγη ώρα μετά τη διαγραφή του από την Εθνική Δημιουργία.

«Όραμά μας είναι η καθαρή, ανεξάρτητη δεξιά, ενάντια στην αριστερή ατζέντα, υπέρ του έθνους και της λογικής. Χωρίς υπόγειες εξαρτήσεις και ενοχές για τη συντηρητική-χριστιανική της ταυτότητα. Εκεί δεν χωρούν δεκανίκια, ούτε ηχεία του Μαξίμου. Προχωράμε δυνατά με την Α. Λατινοπούλου» έγραψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο Twitter.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έδωσε χθες τα χέρια με την Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία θα είναι πλέον η αντιπρόεδρος της Εθνικής Συμφωνίας.

«Δεν έφυγα από τη ΝΔ για να στηρίζω ένα σύστημα υποκλοπών και παρακρατικών μεθοδεύσεων δια της τεθλασμένης» είπε λίγο νωρίτερα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3.

Τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ανακοίνωσαν οι συνιδρυτές του κόμματος Θάνος Τζήμερος και Φαήλος Κρανιδιώτης.

«Η λήξη της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του» επισημαίνεται στη σχετική ανάρτηση του Θάνου Τζήμερου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com