Κόντρα Άδωνι Γεωργιάδη – Φοίβου Δεληβοριά

by Times Newsroom 1

Κόντρα ξέσπασε, μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Φοίβου Δεληβοριά, με αφορμή σχόλιο του τραγουδοποιού με σκληρούς χαρακτηρισμούς εναντίον του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ειδικότερα, σε συνέντευξη που έδωσε ο κ. Δεληβοριάς στην «Εφημερίδα των Συντακτών», απαντώντας σε ερώτηση για το αν «αλλοιώνεται ο πληθυσμός μας από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, όπως είπε ένας υπουργός», καταφέρθηκε με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, με τον ίδιο τον υπουργό να απαντά μέσω Twitter.

Άδωνις Γεωργιάδης

@AdonisGeorgiadi

Είναι λυπηρό και σοκαριστικό να βλέπεις τελικά τη φτήνια που έκρυβαν μέσα τους άνθρωποι που από μακρυά φάνταζαν σημαντικοί και με ποιότητα. Αλλά η εποχή, αν έχει ένα καλό, είναι ότι έδειξε ποια ήταν η αληθινή ποιότητα που ο καθένας είχε μέσα του…εδώ του κ. Φοίβου Δεληβοριά…

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
«Είναι λυπηρό και σοκαριστικό να βλέπεις τελικά τη φτήνια που έκρυβαν μέσα τους άνθρωποι που από μακριά φάνταζαν σημαντικοί και με ποιότητα. Αλλά η εποχή, αν έχει ένα καλό, είναι ότι έδειξε ποια ήταν η αληθινή ποιότητα που ο καθένας είχε μέσα του… εδώ του κ. Φοίβου Δεληβοριά…», σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή