Κοροναϊός – Ο Κούλογλου κάνει μακάβριο χιούμορ: «Πεθαίνουμε σπίτι»

by Times Newsroom 1
Share this

Ομαδική παράκρουση στον ΣΥΡΙΖΑ. Αλγεινές εντυπώσεις προκαλεί η ανάρτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου στο twitter, σε μια περίοδο που εκατομμύρια πολίτες μένουν καθημερινά στο σπίτι τους, ακολουθώντας τις συστάσεις των επιστημόνων κι ενώ οι γιατροί κι οι νοσηλευτές δίνουν νυχθημερόν τη μάχη κατά του κορονοαι σχολιάζοντας «Πεθαίνουμε σπίτι».

Η ανάρτηση συνοδεύεται από ένα σκίτσο του Γιώργου Δερμετζόγλου που δείχνει τον Χάρο να χτυπάει το κουδούνι ενός πολίτη και να του λέει: «Το τεστ που ζητήσατε από τον ΕΟΔΥ».

Stelios Kouloglou@SteliosKoul

Πεθαίνουμε σπίτι… https://buff.ly/2Uewqdw 

Προβολή εικόνας στο Twitter

Η ανάρτησή του κ. Κούλογλου ίσως προκαλούσε κάποιο χαμόγελο, αν ο ίδιος δεν διέθετε θεσμική θέση και μάλιστα σε μία περίοδο που το πολιτικό σύστημα, ακολουθώντας τις συστάσεις των γιατρών, προτρέπει τους πολίτες να μείνουν σπίτι. Πάντως αν και αι… βουλαί του ευρωβουλευτή παραμένουν άγνωστες, η ανάρτησή του προκαλεί αντιδράσεις, με πολλούς χρήστες να τον επικρίνουν.

Share this

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή