Κούλογλου για Πολάκη: Έχω πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθώ – Είμαι εμβολιασμένος από τη λογοδιάρροια του Facebook

«Ο Πολάκης είναι καλός για να κάνει προεκλογική εκστρατεία αλλά των άλλων κομμάτων»

by Times Newsroom 1

Τη δική του απάντηση στην καυστική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη έδωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου σχολιάζοντας τα όσα είπε περί «ισοπαλίας Τσίπρα-Μητσοτάκη στη ΔΕΘ» αλλά δεν ξέχασε να πετάξει τα βέλη του και προς Κουμουνδούρου πλευρά.

Απάντηση στις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη έδωσε ο Στέλιος Κούλογλου. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας σε ανάρτησή του σχολίασε τον Στέλιο Κούλογλου και τα όσα είπε περί «ισοπαλίας Τσίπρα – Μητσοτάκη στη ΔΕΘ», υποστηρίζοντας ότι είναι καλύτερα να ξεκουραστεί από την πολιτική και να ασχοληθεί μόνο με τη δημοσιογραφία.

Ο Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στο Action24 είπε σχετικά με το θέμα τα εξής: «Εγώ είμαι 30 χρόνια στη δημοσιογραφία και κανείς δεν θα μου αφαιρέσει το δικαίωμα του λόγου. Και οι ευρωβουλευτές πρέπει να συμβάλουν, στο καλό της παράταξης αλλά και της χώρας. Ήταν μία ισοπαλία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εκτός έδρας. Δεν θέλω να ασχοληθώ με τις αναρτήσεις του Πολάκη, έχω πιο σημαντικά πράγματα».

Σχετικά με το τι του είπε ο Αλέξης Τσίπρας, και σύμφωνα με το real.gr ανέφερε: «Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας μου έχει πει ότι μπορώ να υπογράφω τα άρθρα με την κριτική μου και την υπογραφή μου. Από την λογοδιάρροια του Facebook, εγώ είμαι εμβολιασμένος.

Ο Τσίπρας θα πρέπει να γίνει πρωθυπουργός σε μία προοδευτική κυβέρνηση, απλώς θα μπορούσε επικοινωνιακά να το αφήσει ανοιχτό για να ξεκινήσει η συζήτηση για την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου», απάντησε στην ερώτηση για το εάν εννοεί πως ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να κάνει πίσω σε μία πιθανή πρωθυπουργοποίησή του σε περίπτωση «προοδευτικής κυβέρνησης». «Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει ιδέες αλλά έχει επικοινωνία, ο Τσίπρας έχει ιδέες αλλά δεν έχει επικοινωνία».

Κούλογλου: Ο Πολάκης είναι καλός για να κάνει προεκλογική εκστρατεία αλλά των άλλων κομμάτων

Μιλώντας στο Action 24 και την εκπομπή Brainstorming o Στέλιος Κούλογλου μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Κοίταξε ο Πολάκης είναι καλός αλλά κάνει προεκλογική εκστρατεία αλλά των άλλων κομμάτων. Π.χ. τον κ. Κιμπουρόπουλο τον έβγαλε πρώτο βουλευτή σε σταυρούς, και με ρεκόρ για τη ΝΔ, κόντεψε να φτάσει τον Γλέζο, πέρασε τον Μεϊμαράκη στις τελευταίες ευρωεκλογές, γιατί του επιτέθηκε πριν από τις ευρωεκλογές ο κ. Πολάκης και του “έδωσε” 800.000 σταυρούς. Επειδή δηλαδή κάνει καλές προεκλογικές καμπάνιες. Αλλά επειδή είναι μακριά οι εκλογές μάλλον δεν θα τον χρειαστώ».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή