Κουτσούμπας: Ντροπή αυτό που είπε ο Τσίπρας για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, ψάχνει ψηφαλάκια

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ και στη Σία Κοσιώνη παραχώρησε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο κ. Κουτσούμπας άσκησε κριτική τόσο στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κατηγόρησε ότι προσπαθει να αλιεύσει «ψηφαλάκια» ακόμη και από τη Χρυσή Αυγή, χαρακτηρίζοντας «ντροπή» τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

by Times Newsroom

«Αντιλαϊκή θα είναι και η επόμενη κυβέρνηση, ακόμη και η μούφα προοδευτική», δήλωσε αρχικά και συνέχισε σχολιάζοντας το θέμα του Γιώργου Κατρούγκαλου και την απόσυρσή του από τα ψηφοδέλτια:

«Γενικά είναι πολύ περίεργο, πρώτη φορά συνέβη δύο ημέρες πριν τις εκλογές, κορυφαίο στέλεχος, υπουργός του στην κυβέρνηση μούφα, θα εκλεγόταν βουλευτής, μπορεί να εκλεγεί ακόμα. Αυτοί είναι… Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ τη μία να λέει το ένα, την άλλη το άλλο και να υποστηρίζει αύξηση στους επαγγελματίες που ετοιμάζονται να βάλουν λουκέτο».

Σε ερώτηση για το αν θα συμμετείχε σε κυβέρνηση συνασπισμού, είπε: «Εμείς θα πάμε σε κυβερνητικές θέσεις σε ένα άλλο σύστημα, χωρίς καπιταλιστικό σύστημα, σε μία άλλη κοινωνία». «Το ΚΚΕ δεν είναι αστικό κόμμα», πρόσθεσε. «Θα ψηφίσουμε οποιοδήποτε μέτρο που θα ανακουφίσει τον λαό, οποιαδήποτε θετική πρόταση», τόνισε ο κ. Κουτσούμπας, σε ερώτηση αν θα στηρίξει μέτρα που θα προτείνει η κυβέρνηση.

Όσον αφορά στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, είπε: «Ντροπή αυτό που είπε ο Τσίπρας για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Ψάχνει παντού ψηφαλάκια». Ενώ για το «παράθυρο» Τσίπρα για κυβέρνηση ειδικού σκοπού, δήλωσε: «Δεν υπάρχει κυβέρνηση ειδικού σκοπού, μόνο κυβέρνηση γενικού σκοπού.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com