Κρεσέντο τουρκικών προκλήσεων από Μπαχτσελί: Εύκολο να μπούμε στο Αιγαίο

Ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν άφησε αιχμές και για εισβολή

by Times Newsroom

Δεν έχουν τελος τα τουρκικά παραληρήματα και οι συμπεριφορές ακραίας επιθετικότητας.

Όταν ο κυβερνητικός εταίρος του Ταγίπ Ερντογάν ρωτήθηκε σχετικά με τις εμπρηστικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου προς τους Έλληνες «μην ξεχνάτε τι έγινε στη Σμύρνη», ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί δεν έχασε την ευκαιρία και υπερθεμάτισε.

«Καλά τα είπε ο Ερντογάν, είναι εύκολο να διασχίσουμε το Αιγαίο» τόνισε, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο Μπαχτσελί, απειλώντας ανοιχτά την Αθήνα και αφήνοντας αιχμή ακόμη και για εισβολή.

Την ίδια ώρα η Άγκυρα επιχειρεί να κάνει το άσπρο… μαύρο σχετικά με τις υπερπτήσεις στο Αιγαίο.

Αντιστρέφοντας την πραγματικότητα κάνει λόγο για δήθεν παραβιάσεις του τουρκικού εναέριου χώρου από ελληνικά μαχητικά

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με πηγές του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, ισχυρίζονται πως η Ελλάδα πέρυσι έκανε 1.616 παραβιάσεις και παρενοχλήσεις κατά του τουρκικού εναέριου χώρου και των χωρικών υδάτων, ενώ ο αριθμός αυτός έφτασε σε 1.123 σε μόλις οκτώ μήνες του τρέχοντος έτους.

Εντυπωσιακό είναι ότι σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το υπουργείο από τις 15 Αυγούστου τα ελληνικά ραντάρ υποτίθεται ότι «κλείδωσαν» τα τουρκικά μαχητικά για 3 .372 δευτερόλεπτα σε 14 ξεχωριστά περιστατικά.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com