Κριστιάνο Ρονάλντο: Εκνευρισμένη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το αίτημα μεταγραφής

Τι λέει για τον Πορτογάλο άσο η αγγλική ομάδα

by Times Newsroom

Τα ρεπορτάζ που ήθελαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαιώθηκαν από τον ίδιο, αφού ζήτησε να πάρει μεταγραφή αν έρθει ικανοποιητική πρόταση, αλλά οι ιθύνοντες του κλαμπ δεν το βλέπουν έτσι το θέμα και δεν δέχονται να το συζητήσουν, εκνευρισμένοι και από τους χειρισμούς του μάνατζερ Ζόρζε Μέντες.

Ο Πορτογάλος έφυγε από τη Γιουβέντους τον περσινό Αύγουστο για να επιστρέψει στους κόκκινους διάβολους πιστεύοντας ότι εκεί τα πράγματα θα ήταν καλύτερα γι’ αυτόν, αλλά τελικά ήταν χειρότερα. Έτσι, μία εβδομάδα μετά τα δημοσιεύματα για συνάντηση του μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, με την Τσέλσι, ζήτησε -σύμφωνα με τους έγκυρους Times- να πάρει μεταγραφή εντός του καλοκαιριού.

Εξέλιξη που δεν περίμεναν στη Γιουνάιτεντ, με αποτέλεσμα τα νεότερα ρεπορτάζ από Αγγλία να κάνουν λόγο για εκνευρισμό στις τάξεις της διοίκησης, η οποία διαρρέει ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα μεταγραφής. Παράλληλα, η ομάδα του Μάντσεστερ υπενθυμίζει, μέσω των ίδιων διαρροών, στον CR7 ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Όπως και να έχει, το θέμα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού σε περίπτωση που ο Ρονάλντο επιμείνει ότι θέλει να φύγει, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι αναγκασμένη να συζητήσει με όποια ομάδα… κάνει ένα βήμα μπροστά και καταθέσει πρόταση.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com