Κριστίνα Άπλγκεϊτ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας

Η ηθοποιός δεν κέρδισε το βραβείο για την εμφάνισή της στη σειρά «Dead to Me» παρότι ήταν υποψήφια για τρίτη φορά

by Times Newsroom

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση από πότε που ανακοίνωσε ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας έκανε η ηθοποιός Κριστίνα Άπλγκεϊτ στην τελετή των «Critics Choice Awards 2023» που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λος Άντζελες.

Είναι η πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού μετά την ανακοίνωσή της ότι διαγνώστηκε με την ασθένεια την άνοιξη του 2021. Δεν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί αλλά φωτογραφήθηκε στα παρασκήνια της τελετής.

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ ήταν υποψήφια στην κατηγορία καλύτερης ηθοποιού σε κωμική σειρά για τη συμμετοχή της στη σειρά «Dead to Me» ένας ρόλος που όπως είχε δηλώσει στο Variety ίσως είναι ο τελευταίος για εκείνη, αφού η πάθησή της τη δυσκολεύει αρκετά.

«Είχα μια απίστευτα δύσκολη χρονιά και σήμερα αυτό με έκανε να χαμογελάσω, είχε γράψει η ηθοποιός στα social media για την υποψηφιότητά της όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σημειωτέον ήταν η τρίτη υποψηφιότητα της ηθοποιού στα συγκεκριμένα βραβεία για την ερμηνεία της ως Τζεν Χάρντινγκ στην τηλεοπτική σειρά «Dead to Me», σύμφωνα με το People.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com