Κρήτη: Καταγγελία 36χρονης για τον σύζυγό της – «Με κακοποιεί και με βιάζει επί 19 χρόνια»

Τα περιστατικά φέρεται να έχει επιβεβαιώσει και η 17χρονη κόρη τους

by Times Newsroom

Μία 36χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία τον 38χρονο σύζυγό της στην Κρήτη, καθώς υποστηρίζει ότι επί 19 χρόνια την χτυπάει και την βιάζει.

Σύμφωνα με το flashnews.gr ο Χανιώτης σύζυγος συνελήφθη για κακοποίηση και βιασμό της συζύγου του, η οποία -όπως λέει στην καταγγελία της- ανεχόταν τα μαρτύρια που βίωνε λόγω φόβου.

Όπως αναφέρει το τοπικό Μέσο, την προηγούμενη εβδομάδα στο σπίτι στο οποίο βρίσκεται και η 17χρονη κόρη τους, φέρεται να συνέβη ένα ακόμη επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας και βιασμού, που απετέλεσε και την σταγόνα η οποία ξεχείλισε το ποτήρι της ανοχής για την 36χρονη.

Έτσι πήγε η ίδια στις αστυνομικές αρχές και κατέθεσε μήνυση κατά του 38χρονου για ενδοοικογενειακή βία και βιασμό κατ’ εξακολούθηση, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τις καταγγελίες επιβεβαίωσε και η κόρη τους η οποία επιπλέον κατήγγειλε ότι ο πατέρας ασκούσε σωματική βία και στην ίδια.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com