Κρήτη: Την κάλεσε στο σπίτι του για καφέ και προσπάθησε να τη βιάσει

Την έριξε στο κρεβάτι και την έπιασε από τον λαιμό

by Times Newsroom

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μία 38χρονη στην Κρήτη. Η γυναίκα πήγε στο σπίτι φίλου της για καφέ και εκείνος επιχείρησε να τη βιάσει πετώντας την στο κρεβάτι και πιάνοντάς την από τον λαιμό.

Σύμφωνα με το cretapost.gr το περιστατικό σημειώθηκε παραμονές του Δεκαπενταύγουστου με πρωταγωνιστή έναν 45χρονο με καταγωγή από την Αλβανία.

Η 38χρονη πήγε στις 9 το πρωί πήγε σπίτι του στην Αμμουδάρα καθώς ο ίδιος την είχε καλέσει για καφέ και διατηρούσαν φιλικές σχέσεις ωστόσο τα πράγματα φαίνεται να πήραν άλλη τροπή.

Όπως αναφέρει στην καταγγελία της η 38χρονη, ο 45χρονος κάποια στιγμή την έριξε με βία προς το κρεβάτι του και την έπιασε από το λαιμό ενώ επιχείρησε να τη βιάσει.

Εκείνη κατάφερε και ξέφυγε από τα χέρια του γλιτώνοντας τα χειρότερα ενώ πήγε στην αστυνομία και τον κατήγγειλε.

Λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 45χρονο ο οποίος – όπως διαπιστώθηκε – βρίσκεται παράνομα στη χώρα.

Του ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα βιασμού

Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη – κακουργηματικού βαθμού – για απόπειρα βιασμού.

Στη συνέχεια, βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί ωστόσο – όπως αναφέρουν οι πληροφορίες – ζήτησε και έλαβε προθεσμία και έτσι αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης (18/8).

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com