Κριτική του ΚΚΕ στα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση

«Πρόκειται για άλλη μία "συμβολή" της κυβέρνησης της ΝΔ στην επιστημονική σκέψη, την επιδημιολογική επιτήρηση, τη λήψη μέτρων προστασίας στους χώρους υπερμετάδοσης την ώρα που χάνονται δεκάδες άνθρωποι κάθε μέρα!» σχολιάζει χαρακτηρηστικά το ΚΚΕ.

by Times Newsroom

«Η προστασία από την πανδημία και την επερχόμενη μετάλλαξη “Ο” για την κυβέρνηση περιορίζεται στην απαγόρευση των εορταστικών εκδηλώσεων, τη διπλή μάσκα στα μέσα μεταφοράς και τη μονή μάσκα σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, τονίζει το ΚΚΕ για τα νέα μέτρα που αποφασίστηκαν σήμερα Πέμπτη.

«Πρόκειται για άλλη μία “συμβολή” της κυβέρνησης της ΝΔ στην επιστημονική σκέψη, την επιδημιολογική επιτήρηση, τη λήψη μέτρων προστασίας στους χώρους υπερμετάδοσης την ώρα που χάνονται δεκάδες άνθρωποι κάθε μέρα!» σχολιάζει χαρακτηρηστικά το ΚΚΕ.

Μεταξύ άλλων η κυβέρνηση εφαρμίζει την υποχρεωτική χρήση της μάσκας παντού, ενώ σε σούπερ μάρκετ και μέσα μαζικής μεταφοράς θα πρέπει να είναι ενισχυμένη ή διπλή. Η Επιτροπή των ειδικών θα συνεδριάσει εκ νέου στις 27 Δεκεμβρίου για να αποφασίσει πρόσθετα μέτρα από 3 Ιανουαρίου ή και νωρίτερα αν χρειαστεί. Ανοιχτά θα παραμείνουν τα σχολεία. Καμία συζήτηση δεν γίνεται για επαναφορά των SMS μετακίνησης.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή