Κύπρος: Πέθανε 43χρονος με ψεύτικο πιστοποιητικό εμβολιασμού 

by Times Newsroom 1

Μακραίνει όλο και περισσότερο η λίστα με τα θύματα του κορωνοϊού, καθώς τις τελευταίες δυο ημέρες το Υπουργείο Υγείας της Κύπρου ανακοίνωσε έντεκα θανάτους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα θύματα που ανακοινώθηκαν είναι και ο 43χρονος Κυριάκος Μαλαθούρας, ο οποίος ήταν ασθενής του γιατρού που συνελήφθη με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Συγκεκριμένα, ο άτυχος 43χρονος προτού διασωληνωθεί παραδέχθηκε στους γιατρούς ότι ενώ το σύστημα τον δείχνει ως εμβολιασμένο, εντούτοις δεν ήταν, κατονομάζοντας τον 53χρονο καρδιολόγο από τη Λάρνακα ως το πρόσωπο που του εξέδωσε το FakePass.

Ο άτυχος 43χρονος, που καταλείπει δυο ανήλικα παιδιά είναι ο ένας εκ των τριών ασθενών που εισήχθησαν στην εντατική και είναι δηλωμένοι ασθενείς του 53χρονου γιατρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται και επί του παρόντος δεν αλλάζουν τα υπό διερεύνηση αδικήματα, ενώ μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων ο φάκελος της υπόθεσης αναμένεται να διαβιβαστεί στη Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω οδηγίες.

Πάντως, ο 53χρονος καρδιολόγος αρνείται τα όσα του καταλογίζονται και ισχυρίζεται ότι στους ασθενείς χορηγήθηκαν κανονικά οι δόσεις των εμβολίων.

Υπενθυμίζεται ότι στα πλαίσια των ερευνών η Αστυνομία έλαβε κατάθεση από πέραν των εκατό ασθενών που είναι δηλωμένοι στον συγκεκριμένο γιατρό, ενώ αρκετοί από αυτούς έδωσαν τη συγκατάθεση τους ώστε να υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις και να διαπιστωθεί αν όντως εμβολιάστηκαν.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή