Κύπρος: Τη στήριξη της υποψηφιότητας Χριστοδουλίδη αποφάσισε η ΚΕ του ΔΗΚΟ

Ανοίγει ο δρόμος για μια έντιμη και παραγωγική συνεργασία με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τόνισε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Ν. Παπαδόπουλος

by Times Newsroom

Με 132 ψήφους υπέρ και μία αποχή, η Κεντρική Επιτροπή του Δημοκρατικού Κόμματος, η οποία συνεδρίασε σήμερα, με αποκλειστικό θέμα τις Προεδρικές Εκλογές του 2023, στην Κύπρο, ενέκρινε την εισήγηση του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος, για την στήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη.

Έντιμη και παραγωγική συνεργασία

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με ομιλία του προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου, ο οποίος επισήμανε μεταξύ άλλων ότι το ΔΗΚΟ «έχει λάβει τα μηνύματα της κοινωνίας και έχει το θάρρος και την τόλμη να ενεργεί ανταποκρινόμενο σε αυτά τα μηνύματα» και πρόσθεσε ότι «η κοινωνία βλέπει στο πρόσωπο του Νίκου Χριστοδουλίδη μια διαφορετική, ανεξάρτητη, υποψηφιότητα που ενώνει και δεν διχάζει, που υπηρετεί τις δικές της προτεραιότητες και όχι τις κομματικές ατζέντες. Βλέπει, στο πρόσωπό του, την ελπίδα».

Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε επίσης ότι «ενόψει της αποδοχής των πολιτικών προτάσεων του ΔΗΚΟ, ανοίγει ο δρόμος για μια έντιμη και παραγωγική συνεργασία με τον Νίκο Χριστοδουλίδη».

Προοδευτικό πρόγραμμα διακυβέρνησης για την αλλαγή

Επισήμανε επίσης ότι, «αυτές οι προτάσεις, μαζί με τις προτάσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, μπορούν να αποτελέσουν ένα προοδευτικό πρόγραμμα διακυβέρνησης που θα φέρει την αλλαγή».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κόμματος, προσέθεσε ότι «αυτό το πρόγραμμα ως επίσης και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του μας επιτρέπουν να δώσουμε αυτή την εκλογική μάχη με όλη μας τη δύναμη».

Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των μελών της Κεντρικής Επιτροπής και η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με την ψηφοφορία.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή