Κυρ. Μητσοτάκης: Εξωθεσμικά κέντρα μας δείχνουν τα δόντια τους – Δεν μασάμε

Εχω προτείνει στον κ. Τσίπρα να δοκιμάσει τη δική του εμβέλεια καταθέτοντας πρόταση δυσπιστίας , αλλά δεν τολμά. Για εμένα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Σε όσους θέλουν την Ελλάδα μπανανία τους απαντώ λάθος διέυθυνση. Είμαι εκλεγμένος από τον λαό και σε αυτόν τελικά λογοδοτώ, τόνισε ο πρωθυπουργός

by Times Newsroom

“Καλούμαστε να αναδείξουμε το έργο μας επιβεβαιώνοντας ότι το είπαμε και το κάναμε. Ως κόμμα να τηρήσουμε την κατεύθυνση του συνεδρίου μας βαδίζοντας δίπλα στον πολίτη. Και ως πρώτη δύναμη της χώρας να εξασφαλίσουμε ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στην τροχιά προόδου που επέλεξε τον Ιούλιο του 2019, φράζοντας το δρόμο σε μια δεύτερη φορά στη συμφορά. Δίνοντας μια δεύτερη ισχυρή εντολή στην εθνική προκοπή, με σταθερότητα, συνέχεια και συνέπεια”, τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στην έναρξη της ομιλίας του στη συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ.

«Εχω προτείνει στον κ. Τσίπρα να δοκιμάσει τη δική του εμβέλεια καταθέτοντας πρόταση δυσπιστίας, αλλά δεν τολμά. Για εμένα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Σε όσους θέλουν την Ελλάδα μπανανία τους απαντώ λάθος διέυθυνση. Είμαι εκλεγμένος από τον λαό και σε αυτόν τελικά λογοδοτώ, τόνισε ο πρωθυπουργός και σχετικά με τις εκλογές τόνισε ότι η επόμενη κάλπη θα είναι μια από τις πιο κρίσιμες της μεταπολίτευσης. Οχι μόνο γιατί χρειάζεται σταθερό τιμόνι η χώρα  αλλά για να αποφύγει τον σκόπελο που λέγεται απλή αναλογική και είναι παγίδα που άφησε πίσω του ο ΣΥΡΙΖΑ ποντάροντας στην ακυβερνησία», είπε ο Κ. Μητσοτάκης.

Σε τρία μέτωπα στον δρόμο προς τις κάλπες, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας:

«Ο πόλεμος στην καρδιά της ηπείρου και ο απρόβλεπτος γείτονας Τουρκία, η εσωτερική κατάσταση με την εισαγόμενη ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση και το προεκλογικό μέτωπο με την αντιπολίτευση που λέει όχι σε όλα και ναι στο τίποτα και ανακαλύπτει ευθύνες Μητσοτάκη ενώ κάνει αυτό που ξέρει καλά, να σπέρνει διχασμό και απειλές», είναι τα τρία μέτωπα.

«Ο δραστικός εκσυγχρονισμός της χώρας έχει ενοχλήσει πολλούς και η συλλογική δυναμική της χώρας έχει στερήσει ισχύ από ιδιωτικά συμφέροντα, τα οποία άλλοτε επηρέαζαν εξωθεσμικά της πορεία της. Αυτά τα κέντρα θα ήθελαν πολύ ένα πιεζόμενο πρωθυπουργό και μια αγκυλωμένη κυβέρνηση. Ήδη μάλιστα κάποιοι μας δείχνουν τα δόντια τους. Εμείς οι νεοδημοκράτες δεν μασάμε», είπε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε:

«Ο Ερντογάν δεν κρύβει ότι θα προτιμούσε τον κ. Τσίπρα απέναντί του, όμως έχει εμένα. Και έχει εμένα γιατί αυτό επέλεξε ο κυρίαρχος ελληνικός λαός και κανείς άλλος. Όμως στον κ. Ερντογάν απευθύνομαι με ειλικρίνεια όταν του λέω πως η Ελλάδα κρατά κλειστή την πόρτα στις προκλήσεις, αλλά ανοιχτό το παράθυρο στις προσεγγίσεις. Γνωρίζω πως η γεωγραφία μας θέλει δίπλα. Θα το ξαναπώ νοιώθω φίλο τον τουρκικό λαό, εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για το χθεσινό τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη, όμως δεν παρασυρόμαστε και δεν παρασύρομαι σε διάλογο με το παράλογο. Λέω ναι σε κάθε συζήτηση που εδράζεται στη Διεθνή Νομιμότητα με εθνικό δόρυ τις συμμαχίες και την ενεργή διπλωματία».

«Φράζουμε τον δρόμο σε μία δεύτερη φορά στη συμφορά και δίνοντας ισχυρή εντολή στην εθνική προκοπή, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τόνισε ότι παρά τις διαδοχικές κρίσεις  η κοινωνία έμεινε όρθια.

«Μετά από 40 μήνες διακυβέρνησης η ανάπτυξη για το 2022 αγγίζει το 6%, η ανεργία βρίσκεται στα χαμηλότερα 12ετίας,  οι εξαγωγές είναι άνω των 40 δισ. και επενδυτικοί κολοσσοί ψηφίζουν Ελλάδα, ενώ προχωρούν παντού μεγάλα έργα».

Είναι η ανάπτυξη που μάς επιτρέπει να μειώνουμε διαρκώς φόρους και εισφορές και να αυξάνουμε τον κατώτατο μισθό, ξανά την πρώτη του Μαίου του 2023 και  τις συντάξεις την 1η Ιανουαρίου του 2023. Η ανάπτυξη  μας επιτρέπει να στηρίζουμε καταναλωτές και χάρη στις επενδύσεις δημιουργήσαμε 250.000 θέσεις εργασίας, είπε ακόμη ο πρωθυπουργός.

«Η παράταξή μας  έχει χρέος να συσπειρώσει όλες τις δυνάμεις που θέλουν το κράτος μας ισχυρό, ευρωπαϊκό, σύγχρονο, δημοκρατικό, ώστε να γίνει και πάλι η ΝΔ εκφραστής ενός μεγάλου ρεύματος πέρα από τα κομματικά» , είπε στη συνέχεια.

«Δεν υπάρχει άλλο καταφύγιο στις δημοκρατίες από τη Δικαιοσύνη – Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, αναμένουμε την ετυμηγορία της»

Αναγνωρίστηκαν ευθύνες επιχειρησιακής αστοχίας και πρώτος εγώ μίλησα για αυτές. Είναι χρέος μας να μαθαίνουμε από τα σφάλματά μας και να τα διορθώνουμε και πλέον το νέο πλαίσιο καθιστά πρώτη χώρα την Ελλάδα που απαγορεύει τη χρήση και εμπορία κακόβουλων λογισμικών. Εμείς ανακοινώνουμε έρευνες για τον εθνικό μας πλούτο εκείνοι δημοσιεύουν λίστες από τον δικό τους βούρκο», είπε ο πρωθυπουργός.

Επιχειρούν να πείσουν για ποιο;  Ότι δεν είχα άλλη δουλειά  από το να ακούω τους υπουργούς μου, τις γυναίκες τους, τη γραμματέα μου, ηθοποιούς και ούτε καν τους πολιτικούς μου αντιπάλους; είπε ο πρωθυπουργός και κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα:

«Πέντε μέρες πριν από τις κάλπες άλλαξε τον Ποινικό Κώδικα που εμπόδιζε την εμπορία μέσων παρακολούθησης. Γιατί; Ποιους ήθελε ετεροχρονισμένα να προστατεύσει; Το χθες ίσως να απαντά και στο σήμερα επιβεβαιώνοντας ότι οι αντίπαλοί μας δεν διδάχτηκαν τίποτα από την υπόθεση Novartis.

Μέχρι και παιδεραστές μας αποκάλεσαν οι άθλιοι, είπε ο Κ. Μητσοτάκης, και κατηγόρησε την Αξιωματική αντιπολίτευση ότι αφού «μπέρδεψαν σκόπιμα τις νόμιμες επισυνδέσεις με κακόβουλα λογισμικά, τώρα προετοιμάζουν την ήττα τους αμφισβητώντας το σημαντικότερο κεκτημένο: Την ακεραιότητα των εκλογών και την ομαλή μετάβαση. Αριστερός τραμπισμός σε όλο του το μεγαλείο»

«Το προεκλογικό κλίμα το έχει ήδη δηλητηριάσει ο κ. Τσίπρας. Τελευταίο τους καταφύγιο οι υποκλοπές, με τα κακόβουλα λογισμικά και το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες, επικαλούμενοι μάλιστα και λίστες υποτιθέμενων θυμάτων, χωρίς την παραμικρή απόδειξη. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια κι έρχεται ο ίδιος ο κ. Τσίπρας να ρίξει φως στην εμπλοκή του», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com