Κυρ. Βελόπουλος: Αντιγράψτε την Μοσάντ αν θέλετε πραγματική υπηρεσία πληροφοριών

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κατηγόρησε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ότι μετέτρεψαν την ΕΥΠ ως κομματικό τους παραμάγαζο

by Times Newsroom

Στην κατηγορία ότι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ μετέτρεψαν την ΕΥΠ ως κομματικό τους παραμάγαζο, και ότι κρύβουν την αλήθεια από τον ελληνικό λαό σχετικά με τις παράνομες παρακολουθήσεις, επέμεινε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος και στη δευτερολογία του, κατά τη προ ημερησίας συζήτηση στη βουλή, για την υπόθεση της παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη.

«Αν η Ελλάδα θέλει να κάνει πραγματική υπηρεσία πληροφοριών ας αντιγράψει την καλύτερη μυστική υπηρεσία του κόσμου, τη Μοσάντ. Είναι υπόλογη στον πρωθυπουργό της χώρας, δεν ελέγχεται, αλλά δεν υπάρχει, ούτε νόμος περί ευθύνης υπουργών ούτε ακαταδίωκτο του πρωθυπουργού, ασχολείται με θέματα ασφαλείας και ειδική ομάδα ψυχολόγων αναλαμβάνει στρατολόγηση πολιτών άλλων χωρών», ανέφερε ο κ. Βελόπουλος.

Ακόμα, υποστήριξε ότι στη περίπτωση παρακολούθησης του δημοσιογράφου, Θανάση Κουκάκη, μέσω του κινητού του τηλεφώνου, η ΕΥΠ λειτούργησε ως «παραμάγαζο» συμφερόντων και επιχειρηματιών, γιατί ερευνούσε δύο επιχειρηματίες που συνδέονται με το Μαξίμου, τα κόμματα και το PREDATOR», ενώ ζήτησε να κληθούν στην εξεταστική επιτροπή, ώστε να δώσουν απαντήσεις.

«Κύριοι ντρέπομαι για όλους σας. Γιατί χρησιμοποιείτε μηχανισμούς σκοτεινούς. Αυτοί οι μηχανισμοί λατρεύουν το σκοτάδι. Τρέφονται από αυτό. Το φως τους διαλύει. Εσείς είστε το σκοτάδι και εμείς είμαστε το φως. Θα σας διαλύσουμε. Η Ελληνική Λύση θα επανιδρύσει αυτό το κράτος υπέρ των Ελλήνων και υπέρ της Ελλάδος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βελόπουλος.

Επίσης, ο κ. Βελόπουλος αναφέρθηκε στο θέμα της ενεργειακής κρίσης, τονίζοντας ότι «στην Ευρώπη έρχεται βαρύς χειμώνας και μπορεί για τη χώρα μας αποτελέσει χρυσή ευκαιρία», προτείνοντας «την κατασκευή νέων πρότυπων οικισμών, με σκοπό την προσέλκυση εύπορων αλλοδαπών συνταξιούχων, για μακρά διαμονή ή μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα μας, και ειδικά μηνιαία πακέτα διαμονής για τον χειμώνα από ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα με επέκταση της λειτουργίας τους όλο το χρόνο”.

Τέλος, έμφαση έδωσε ο κ. Βελόπουλος και στο δημογραφικό πρόβλημα, σημειώνοντας ότι ενώ «η Ελλάδα πεθαίνει τα κόμματα ασχολούνται με τις υποκλοπές».

«Το μόνο που ενδιαφέρει την οποιαδήποτε κυβέρνηση στην Ελλάδα είναι η επανεκλογή της. Και αυτό φαίνεται από τον αριθμό των στελεχών του Λευκού Οίκου που είναι 470 σε όλες τις ΗΠΑ και στο Μαξίμου έχουμε 440 στελέχη. Έχουμε πρωθυπουργούς πλανητάρχες», κατέληξε ο κ. Βελόπουλος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com