Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη: Έσπευσαν να διαγράψουν τον Κατρούγκαλο διότι ήταν μαρτυριάρης και είπε την αλήθεια

Mε προεκλογική ομιλία στη Θεσσαλονίκη συνεχίστηκε την καμπάνια του ενόψει της 21ης Μαΐου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην τελική ευθεία πριν το άνοιγμα των κάλπεων την ερχόμενη Κυριακή.

by Times Newsroom

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο θέμα του Γιώργου Κατρούγκαλου και στην απόσυρσή του από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «έσπευσαν να τον διαγράψουν διότι είναι μαρτυριάρης και είπε την αλήθεια». Και συμπλήρωσε: «Τον καταδικασμένο Παππά και τον Πολάκη όμως τους κρατάνε».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη δική του σταθερή πρόταση για κυβέρνηση την επόμενη μέρα των εκλογών, ασκώντας κριτική στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε από τους ψηφοφόρους να γεμίσουν τις κάλπες με ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

Μιλώντας για το διακύβευμα των εκλογών είπε: «Θέλουμε σταθερότητα ή άγνωστες περιπέτειες; Θέλουμε ελαφρύνσεις και αυξήσεις ή να μας ξαναγυρίσει ο Κατρούγκαλος από το παράθυρο με φοροεπιδρομές και περικοπές;»

«Η αποψινή συγκέντρωση είναι ο καλύτερος πρόλογος της Κυριακής» ανέφερε ο πρωθυπουργός και εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι την Κυριακή ο ελληνικός λαός θα δώσει 2η ευκαιρία στη Νέα Δημοκρατία.

«Είμαι στη πόλη που τόσο αγαπώ. Η νίκη ανοίγει από την Θεσσαλονίκη. Σας αποκάλεσα συμπατριώτες γιατί δεν ξεχνώ ότι είμαι και απόγονος Μακεδονομάχου γιατί ο παππούς μου πολέμησε εδώ. Το γαλάζιο κύμα ξεκινά από τον Θερμαϊκό και συναντά αυτό που απλώθηκε από τα Χανιά και σε όλη την πατρίδα μας. Η σημερινή συγκέντρωση είναι ο καλύτερος πρόλογος για την Κυριακή. Γιορτάζει η μισή Ελλάδα, αλλά θα γιορτάσει και η Δημοκρατία. Θα γιορτάσει όλη η χώρα ανοίγοντας τον δρόμο για μια αυτοδύναμη Ελλάδα και μία αυτοδύναμη ΝΔ» είπε χαρακτηριστικά στον πρόλογό του ο πρωθυπουργός.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε  και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. 

Δείτε την ομιλία του πρωθυπουργού από την πρωτεύουσα της Μακεδονίας:

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com