Κύριε Δήμαρχε Καλλιθέας…

by ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΙΜΙΤΖΗΣ
  • Γράφει ο Αντώνης Σιμιτζής

Κύριε Δήμαρχε Καλλιθέας…

Τόσον καιρό κανένας δεν σας είπε ακόμη, ότι τα φανάρια δουλεύουνε κανονικά, αλλά οι λάμπες είναι καμένες!;

Και έχουμε ΠΡΑΣΙΝΟ και ΤΙΠΟΤΑ, ΚΟΚΚΙΝΟ και ΤΙΠΟΤΑ…

Και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο για πεζούς και καβαλαραίους! 

Επίσης, αν βγείτε στην Αγορά (δεν εννοώ την Κεντρική), και ζητήσετε να σας κάνουν έναν πολλαπλασιασμό, οι άνθρωποι δεν ξέρουν! Μόνον πρόσθεση κι αφαίρεση! Ποιο πέρα δεν έχει!

Μήπως ο Δήμος πρέπει να κάνει μερικά (αρκετά) σεμινάρια Πρακτικής Αριθμητικής;! Πώς ξέρουμε αν διαιρείται ένας αριθμός, με 2 ή 3 ή 5 ή 8 ή 10; Πώς επίσης πολλαπλασιάζεται με 10, 100, 1000; Ή και διαιρείται;

Και ένα σωρό άλλα ωραία , που είναι αναγκαία στην Πρ, Αρ. ; Να μη σας φέρω παραδείγματα που μου έτυχαν εμένα… Αυτά που τα ξέραμε από 10 χρονών, τα αγνοεί ΣΗΜΕΡΑ η Αγορά!

Έχω και ένα άλλο σημαντικό επίσης, που το εφαρμόζουν στην Ιαπωνία, ελλείψει ελεύθερου χώρου και εκεί, μα άλλη φορά, μη σας φορτώνω!

The following two tabs change content below.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΙΜΙΤΖΗΣ
Ο Αντώνης Σιμιτζής γεννήθηκε στην Αμαλιάδα. Έκανε ανώτατες σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Πειραιά. Πρωτοεμφανίστηκε στα ελληνικά γράμματα το 1962 με τη νουβέλα Ο Γέρος. Από τότε έχει εκδώσει πολλά πεζά, διηγήματα, μυθιστορήματα και δοκίμια. Έχει γράψει επίσης θεατρικά έργα, που έχουν ανέβει στις αθηναϊκές σκηνές, όπως και της επαρχίας, καθώς και περισσότερα από εκατό επεισόδια τηλεοπτικών σίριαλ και τηλεταινίες, σε διασκευές ή πρωτότυπα. Τα πεζά του έχουν συμπεριληφθεί σε πολλές ανθολογίες και έχει τιμηθεί για τα θεατρικά του έργα δύο φορές με Α′ και Β′ βραβείο. Έχει πάρει επίσης και το βραβείο «Τρανούλη» για το μυθιστόρημά του Αν Αγαπάς. Είναι μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων και υπήρξε μέλος στα Δ.Σ. του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδας και της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΙΜΙΤΖΗΣ

Τελευταία άρθρα απόΑΝΤΩΝΗΣ ΣΙΜΙΤΖΗΣ (δείτε τα όλα μαζί)

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή