Κυβερνητική πηγή: «Γιατί ο κ. Αποστολάκης έκανε πίσω; Από πού τον κρατάει ο ΣΥΡΙΖΑ;»

by Times Newsroom 1

Σε πλήρη έκθεση του παρασκηνίου των συζητήσεων μεταξύ Μαξίμου και του επίτιμου αρχηγού ΓΕΕΘΑ και πρώην υπουργό Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελο Αποστολάκη προχωρά κυβερνητική πηγή η οποία αφήνει έκθετο τον κ. Αποστολάκη και κάνει σοβαρότατες αιχμές.

Μάλιστα, τονίζεται ότι ο κ. Αποστολάκης ήταν αυτός που ήθελε να γίνει υπουργός και το ζήτησε μάλιστα ο ίδιος.

Όπως αναφέρει υψηλόβαθμη κυβερνητική πηγή στις πρώτες επικοινωνίες με τον κύριο Αποστολάκη η πρόταση ήταν να γίνει αναπληρωτής, ωστόσο ο ίδιος ζήτησε να γίνει υπουργός κάτι που ο πρωθυπουργός έκανε δεκτό αναγνωρίζοντας ότι είναι πρόσωπο που έχει διατελέσει υπουργός Εθνικής Άμυνας και δεν θα ήταν σωστό να μείνει αναπληρωτής.

Η κυβερνητική πηγή ξετυλίγει το παρασκήνιο των τηλεφωνημάτων τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι πως χθες βράδυ υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον κύριο Αποστολάκη, κατά την οποία υπήρχε απόλυτη συμφωνία και συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες για το χαρτοφυλάκιο και το χαρακτήρα της Πολιτικής Προστασίας.

«Θα τα δώσω όλα, σε ευχαριστω για την τιμή», φέρεται να είπε ο κ. Αποστολάκης. Επίσης η ίδια πηγή αναφέρει ότι σήμερα όταν του τηλεφώνησαν από την Προεδρία, γνωστοποίησε ότι θα μεταβεί με την σύζυγό του.

Τονίζει ότι μετα την ανακοίνωση του ανασχηματισμού δεχόταν συγχαρητήρια και ευχαριστούσε όσους τον καλούσαν. Το τι μεσολάβησε, αναφέρει η πηγή, το είπε ο ίδιος ο Αποστολάκης. Οτι δεν πήρε την έγκριση του κυρίου Τσίπρα.

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια πηγή, υπήρξε σήμερα επικοινωνία του διευθυντή του γραφείου πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα καλό.

Και η κυβερνητική πηγή καταλήγει: «Γιατί ο κ. Αποστολάκης έκανε πίσω; Από πού τον κρατάει ο ΣΥΡΙΖΑ;»

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή