Λεμπρόν Τζέιμς: «I Promise» | Εκδόσεις Creamy W Books

by Times Newsroom

I Promise

ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ

Nothing is given. Everything is earned”

LeBron James

A New York Times Bestseller!

An Amazon Best Book of the Year!

A B&N Best Book of the Year!

An Instant Indie Bestseller!

To παγκόσµιο Bestseller και βραβευµένο παιδικό βιβλίο του πασίγνωστου, ταλαντούχου και πολυβραβευµένου µπασκετµπολίστα του NBA Λεµπρόν Τζέιµς και της βραβευµένης µε Geisel Honor εικονογράφου Nina Mata, παρουσιάζεται στην ελληνική γλώσσα από την CREAMY W BOOKS, από τις 9 Δεκεμβρίου.

O Λεµπρόν Τζέιµς, εµπνευσµένος από το εκπαιδευτικό πρόγραµµα του Ιδρύµατος του “I Promise” γράφει το οµώνυµο βιβλίο του και απευθύνεται αποκλειστικά στους αγαπηµένους µας λιλιπούτειους αναγνώστες, που βρίσκονται για πρώτη φορά στις τάξεις του δηµοτικού σχολείου και θέλουν να νιώσουν ασφάλεια και σιγουριά.

Οι υποσχέσεις του βιβλίου αποτελούν έναν οδηγό καθοδήγησης και οµαλής ένταξης στην νέα τους καθηµερινότητα και στη σχολική τους εξέλιξη. Οι υποσχέσεις αναπαρίστανται µέσα από πολύχρωµες, χαρούµενες, ζωντανές και εµπνευσµένες εικόνες παιδιών και δραστηριοτήτων µε σκοπό ο µικρός αναγνώστης να ταυτιστεί µε τους ήρωες του βιβλίου και ταυτόχρονα να τον βοηθήσουν να ακολουθήσει τα σωστά βήµατα της δικής του επετυχηµένης πορείας στο σχολικό και κοινωνικό του περιβάλλον.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com