Λευτέρης Πετρούνιας – «Ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, η κορυφή μας ανήκει»

by Times Newsroom 1
Λίγη ώρα μετά την απονομή έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media στέλνοντας το δικό του μήνυμα και ευχαριστώντας τον κόσμο που τον στήριξε.
«Είμαι ευτυχισμένος με αυτό το αποτέλεσμα! Πρώτα για όσα πέρασα τα τελευταία χρόνια και βρίσκομαι σήμερα εδώ και ύστερα γιατί μου δίνει κίνητρο αυτό το αποτέλεσμα να συνεχίζω να γίνομαι καλύτερος! Η κορυφή μας ανήκει! Ευχαριστώ Ελλάδα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Οι πρώτες δηλώσεις του:

Ο Λευτέρης Πετρούνιας παρά τις αντιξοότητες που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα, εκτέλεσε ένα εντυπωσιακό και μεγάλης δυσκολίας πρόγραμμα στον τελικό των κρίκων και κατάφερε να συγκεντρώσει 15.200 βαθμούς, οι οποίοι δυστυχώς δεν ήταν ικανοί να ξεπεράσουν το εξαιρετικό δίδυμο των Κινέζων Λιου και Γιου, που κατέκτησαν το χρυσό και το αργυρό αντίστοιχα. Σημειώνεται ότι κανένας άλλος αθλητής στον τελικό του αγωνίσματος δεν είχε βαθμολογία πάνω από 15, με τους τρεις τους να ξεχωρίζουν και να κατακτούν τελικά τα μετάλλια.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον αγώνα ο Ολυμπιονίκης αφιέρωσε το μετάλλιο στην Ελλάδα και δήλωσε πως αισθάνεται γεμάτος. Παράλληλα, έκανε λόγο για τρομακτική πίεση: «Αφιερωμένο στην Ελλάδα και τις κόρες μου το μετάλλιο. Αισθάνομαι πολύ γεμάτος. Ήταν ένας εξαιρετικός τελικός και δύσκολος. Υπήρχε τρομακτική πίεση και είναι πολύ ανάμικτα τα συναισθήματα. Έχω μια γλυκόπικρη γεύση, μου αρέσει να κερδίζω και να είστε σίγουροι πως θα ξανά κερδίσω. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα το μετάλλιο. Σημαίνει δικαίωση για μένα και καλώς συνέχισαν να πιστεύουν σε μένα και στις δύσκολες στιγμές και είναι απάντηση σε όσους σταμάτησαν να πιστεύουν σ’ εμένα μετά το χειρουργείο».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή