Λουκ Μπελ: Πέθανε στα 32 του ο τραγουδιστής της κάντρι – Αγνοούνταν για περισσότερο από μία εβδομάδα

Είχε διαγνωστεί με διπολική διαταραχή

by Times Newsroom

Tο ανερχόμενο αστέρι της κάντρι μουσικής , Λουκ Μπελ, βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 32 ετών, αφού αγνοούνταν για περισσότερο από μία εβδομάδα. Ο φίλος και συνάδελφός του Μπελ, ο τραγουδιστής Ματ Κίνμαν επιβεβαίωσε την τραγική είδηση του θανάτου του, στη μουσική ιστοσελίδα Saving Country Music. Γεννημένος στο Κεντάκι και μεγαλωμένος στο Γουαϊόμινγκ, ο Μπελ βρέθηκε νεκρός χθες στην Αριζόνα, κοντά στο σημείο όπου είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του στις 20 Αυγούστου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Μέχρι στιγμής, η αιτία θανάτου του τραγουδιστή παραμένει «άγνωστη», σύμφωνα με τις αρχές που διερευνούν αυτή τη στιγμή την τραγωδία. Ωστόσο, ο Κίνμαν δήλωσε στο μουσικό blog «Τhe Boot» ότι ο φίλος του είχε διαγνωστεί με διπολική διαταραχή, προσθέτοντας ότι μια πρόσφατη αλλαγή στη φαρμακευτική του αγωγή μπορεί να «έπαιξε ρόλο» στην εξαφάνισή του. Συνάδελφοι και φίλοι τον αποχαιρετούν στα social media με συγκινητικές αναρτήσεις, μεταδίδει το People.

Ο τραγουδιστής, ξεκίνησε την μουσική του καριέρα από ένα τοπικό μπαρ, ενώ σπούδαζε παράλληλα στο κολέγιο. Στη συνέχεια βρέθηκε στο Νάσβιλ, όπου και ηχογράφησε το πρώτο του άλμπουμ « Don’t Mind If I Do» το 2014. Σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε δηλώσει: «Για να είμαι ειλικρινής ζω την κάθε μέρα και μετράω χαμόγελα. Στα μέσα της ημέρες καταλήγω να πίνω με τους γείτονες μου. Η ζωή δεν είναι άσχημη. Κάποιες φορές με παίρνει από κάτω γιατί δεν έχω οικογένεια, αλλά από την άλλη μοιάζει και καλό καθώς ταξιδεύω από πόλη σε πόλη και γνωρίζω νέους ανθρώπους. Στόχος μου είναι να έχω όνειρα και χαμηλές προσδοκίες για να περνάω καλά» είχε πει.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com