Μ. Παγώνη: Όλοι να φοράμε μάσκα για να προστατευτούμε από την αποπνικτική ατμόσφαιρα

by Times Newsroom 1

Την προσοχή των πολιτών εφιστά η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, όσον αφορά την αντιμετώπιση της αποπνικτικής ατμόσφαιρας από τις πυρκαγιές, ενώ τονίζει ότι είναι απαραίτητο όλοι να φοράμε μάσκα προστασίας, ειδικά όσοι έχουν αναπνευστικά προβλήματα, σε περίπτωση που βγούμε από το σπίτι.

Μιλώντας στο Mega, η κ. Παγώνη, σημείωσε ότι «έχουμε αρκετό κόσμο με χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια και αναπνευστικά προβλήματα. Θα πρέπει να μείνουν στα σπίτια τους με κλειστά παράθυρα και ο κόσμος να μην κυκλοφορεί έξω, γιατί η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική. Πρέπει να φοράμε μάσκα που να καλύπτει και μύτη και στόμα. Όσοι βγαίνουν έξω από τα σπίτια τους και κυκλοφορούν θα πρέπει να φορούν μάσκα. Είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες που μαίνονται οι φωτιές να δείξουν προσοχή όσοι αν τιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα».

Συμπλήρωσε δε, ότι «Επειδή τα μέτωπα είναι δύο, κορωνοϊός και πυρκαγιές, η μάσκα είναι βασικό εξάρτημα για όλους μας αυτές τις ημέρες»..

Επίσης, επεσήμανε ότι τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση που παρατηρούνται λόγω των πυρκαγιών, έχουν προκαλέσει μεγάλες δυσκολίες στα νοσοκομεία, τα οποία, όπως ανέφερε, παλεύουν με γεννήτριες για να τις αντιμετωπίσουν.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή