Μακρόν: O νέος πρωθυπουργός θα επικεντρώσει την προσοχή του σε κοινωνικά, περιβαλλοντικά και αναπτυξιακά ζητήματα

Σήμερα το απόγευμα ο Γάλλος πρόεδρος θα παραστεί και θα μιλήσει σε επιμνημόσυνη τελετή για τον Γάλλο ηθοποιό Μισέλ Μπουκέ που πέθανε στις 13 Απριλίου

by Times Newsroom

O νέος πρωθυπουργός της Γαλλίας, του οποίου το όνομα θα ανακοινωθεί κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη εβδομάδα, θα είναι ένας πρωθυπουργός που θα επικεντρώσει την προσοχή του «στα κοινωνικά, στα περιβαλλοντικά και στα αναπτυξιακά ζητήματα», δήλωσε ο Εμανουέλ Μακρόν.

Ο επανεκλεγείς στην προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας Μακρόν πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τις προεδρικές εκλογές της Κυριακής, επισκεπτόμενος την περιοχή του Κερζί, μια από τις πλέον υποβαθμισμένες της Γαλλίας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην τοπική αγορά ο Μακρόν είχε την ευκαιρία να μιλήσει με κατοίκους, πολλοί εκ των οποίων προτίμησαν την αποχή στις προεδρικές εκλογές, ενώ δεν έλειψαν και τα μικροεπεισόδεια που προς στιγμή θορύβησαν τους άνδρες ασφαλείας του Γάλλου προέδρου.

Σήμερα το απόγευμα ο Γάλλος πρόεδρος θα παραστεί και θα μιλήσει σε επιμνημόσυνη τελετή για τον Γάλλο ηθοποιό Μισέλ Μπουκέ που πέθανε στις 13 Απριλίου, ενώ αύριο Πέμπτη, θα προεδρεύσει του τελευταίου συμβουλίου υπουργών της κυβέρνησης Καστέξ και στη συνέχεια θα επισκεφτεί τους τραυματίες στρατιώτες που νοσηλεύονται στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Περσί.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com