Μάντζος: Θα φτάσουν να μας πουν ότι ο κ. Πολάκης είναι μέλος του ΚΙΝΑΛ

«Μαθήματα πολιτικής ευπρέπειας και κομματικού πατριωτισμού δεν δεχόμαστε», δηλώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος

by Times Newsroom

Aπάντηση στην έντονη κριτική που ασκείται από υπουργούς και κυβερνητικά στελέχη στο Κίνημα Αλλαγής για τον κ. Πολάκη έδωσε νωρίτερα σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛΔημήτρης Μάντζος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Μάντζος αντέκρουσε τις κατηγορίες κυβερνητικών παραγόντων λέγοντας ότι το ΚΙΝΑΛ έχει καταδικάσει τον κ. Πολάκη για όλες τις αντικοινοβουλευτικές του συμπεριφορές, αλλά και τις ακραίες θέσεις που έχει λάβει στο δημόσιο διάλογο υπενθυμίζοντας τα όσα έχει υποστηρίξει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τον εμβολιασμό, που πληγώνουν τη δημόσια υγεία.

«Βλέπουμε μία αγωνία της ΝΔ να συνδέει διαρκώς το Κίνημα Αλλαγής με τον κ. Πολάκη. Για να σώσει ο κ. Μητσοτάκης την αυτοδυναμία του, θα φτάσουν στο τέλος να μας πουν ότι ο κ. Πολάκης είναι και μέλος του ΠΑΣΟΚ!», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χαρ. Τρικούπη, προσθέτοντας πως το Κίνημα δεν τηρεί ίσες αποστάσεις από κανέναν.

«Έκανε θεσμική απρέπεια με τον επιλεκτικό αποκλεισμό προσώπων, σε μία υπόθεση δημόσιου ενδιαφέροντος. Ο πρωθυπουργός δεν είναι κομματάρχης!», υποστήριξε εξάλλου ο κ. Μάντζος.

Συμπλήρωσε πώς «μαθήματα πολιτικής ευπρέπειας και κομματικού πατριωτισμού δεν δεχόμαστε. Το ΠΑΣΟΚ γνωρίζει πολύ καλά να υπερασπίζεται την ιστορία και τα στελέχη του. Το έχει κάνει και στο παρελθόν και το κάνει συνεχώς, μέσα από τον κοινοβουλευτικό και πολιτικό του λόγο.

Μαθήματα, λοιπόν, από τον κ. Γεωργιάδη, που το κόμμα του οποίου είναι σήμερα αντιπρόεδρος το αποκαλούσε πριν από μερικά χρόνια “κόμμα κλεφτών”, εμείς δεν δεχόμαστε».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com