Μαραβέγιας σε Πολάκη: Η λάσπη και ο βούρκος δεν θα βρουν ποτέ δικαίωση στα μάτια του ελληνικού λαού

«Αποφάσισε να με εμπλέξει σε μια κατά φαντασία υπόθεση διασπάθισης δημοσίου χρήματος»

by Times Newsroom

«Η λάσπη και ο βούρκος δεν θα βρουν ποτέ δικαίωση στα μάτια του ελληνικού λαού» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, αναφερόμενος στην κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, σε σχέση με τα επιχειρηματικά σχέδια της συζύγου του.

Σύμφωνα με τον κ. Μαραβέγια, ενορχηστρωτής ήταν ο κ. Πολάκης που «αποφάσισε να με εμπλέξει σε μια κατά φαντασία υπόθεση διασπάθισης δημοσίου χρήματος, με αφορμή επιχειρηματικά σχέδια της συζύγου μου για τα οποία -το ξαναλέω για να το εμπεδώσουν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ– δεν εισπράχθηκε ούτε ένα ευρώ από Δημόσιο». Όπως είπε ο βουλευτής της ΝΔ, (ο κ. Πολάκης) φρόντισε να τα εμπλουτίσει με ένα σωρό άλλα ψέματα για υποτιθέμενα δάνεια και δήθεν πολιτικές παρεμβάσεις [..] «Όλα αυτά τα κωμικοτραγικά κόλπα επιστρατεύει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ για να αποφύγει την ήττα που ο ίδιος ο Τσίπρας παραδέχεται ότι έρχεται, και μάλιστα πριν το καλοκαίρι του 2023».

Παράλληλα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημείωσε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε εξ αρχής να έχουν πράξει αυτό που έκαναν χθες, με την υποβολή Αίτησης Κατάθεσης Εγγράφων (ΑΚΕ) «αντί να αφήνουν έναν αδαή να χειρίζεται αυτή την υπόθεση».

Ο κ. Μαραβέγιας έκλεισε την παρέμβασή του στη Βουλή, λέγοντας ότι αυτή «η ατμόσφαιρα πολιτικού χαμαιτυπείου» δεν πρέπει να αποσπάσει την κυβέρνηση και τη ΝΔ από το πλήθος θετικών μέτρων που παίρνουμε και που πάνε τον τόπο μπροστά, όπως το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης για τα επιχειρηματικά πάρκα.

Σημειώνεται ότι χθες, 52 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ερώτηση και ΑΚΕ για καταγγελίες που αφορούν την υπόθεση ένταξης στον αναπτυξιακό νόμο, των επενδυτικών σχεδίων της συζύγου του κ. Μαραβέγια. Συγκεκριμένα, ρώτησαν τον αρμόδιο υπουργό, Άδωνι Γεωργιάδη, εάν συμφωνεί με την «καταστρατήγηση» του Συντάγματος και πως ενέκρινε η Επιτροπή Αξιολόγησης Επενδυτικών Σχεδίων του υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων τα υποβληθέντα επενδυτικά σχέδια. Ζήτησαν μάλιστα να δοθούν στη δημοσιότητα οι σχετικοί πλήρεις φάκελοι των επενδυτικών σχεδίων, καθώς και οι εκθέσεις αξιολόγησης και ελέγχου αποτελέσματος αξιολόγησης.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com