Μαρία Σπυράκη: Αναστέλλεται η ιδιότητα μέλους της ΝΔ με απόφαση Μητσοτάκη

Την αναστολή της κομματικής της ιδιότητας, μετά το αίτημα του Ευρωπαίου Γενικού Εισαγγελέα για άρση της ασυλίας της, είχε ζητήσει νωρίτερα η ευρωβουλευτής της ΝΔ.

by Times Newsroom

Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη αναστέλλεται η ιδιότητα του μέλους της Νέας Δημοκρατίας της ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη, μέχρι να ολοκληρωθεί η διερεύνηση υπόθεσης για την οποία ελέγχεται.

Όσο διαρκεί η ανωτέρω απόφαση της αναστολής, η Μαρία Σπυράκη δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Την αναστολή της κομματικής της ιδιότητας, μετά το αίτημα του Ευρωπαίου Γενικού Εισαγγελέα για άρση της ασυλίας της, είχε ζητήσει νωρίτερα η ευρωβουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στον Open.

«Έχω αποδεχτεί από την ώρα της ανακοίνωσης να προχωρήσει γρήγορα και με συνοπτικές διαδικασίες η άρση της ασυλίας μου προκειμένου να μη χαθεί χρόνος» είπε αρχικά η Μαρία Σπυράκη μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», υποστηρίζοντας πως θέλει να τελειώσει αυτή η υπόθεση το συντομότερο.

«Δεν θέλω να προκαλέσω κανενός είδους αντιπαράθεση που πλήττει τη ΝΔ και δημιουργεί εντυπώσεις. Σε καμία περίπτωση και για τον λόγο αυτό σήμερα θα ζητήσω επισήμως την αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας μέχρι να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση» ανέφερε η ευρωβουλευτής.

Όπως είπε δεν θέλει να υπάρχει καμία σκιά στην παράταξη την οποία υπηρετεί.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή