Μαρινάκης για ΣΥΡΙΖΑ: Πού θα βρουν τα χρήματα για το πρόγραμμα 83 δισ.; Ποιους φόρους θα επιβάλουν και σε ποιους;

“Φαίνεται ότι η πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για αντικειμενική κοστολόγηση των προεκλογικών προγραμμάτων χτύπησε την πιο ευαίσθητη χορδή του ΣΥΡΙΖΑ: τον λαϊκισμό και την ανευθυνότητα να τάζει τα πάντα στους πάντες.

by Times Newsroom

Αντί να απολογηθούν για τη μεγαλύτερη πολιτική απάτη της ιστορίας, που λίγο έλειψε να ρίξει τη χώρα στα βράχια το 2015, στον ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιούνται γιατί πρέπει να κοστολογούνται λεπτομερώς και υπεύθυνα οι προεκλογικές εξαγγελίες” τόνισε σε ανακοίνωσή του ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης.

“Τέσσερα χρόνια η κυβέρνηση Μητσοτάκη στήριξε την κοινωνία και την οικονομία απέναντι σε εισαγόμενες κρίσεις, έφερε επενδύσεις, δημιούργησε νέες θέσεις εργασίας, αύξησε τον κατώτατο μισθό από τα 650 στα 780 ευρώ. Το πρόγραμμά μας για την επόμενη τετραετία είναι λεπτομερώς κοστολογημένο και είναι ένα πρόγραμμα ισχυρής και βιώσιμης ανάπτυξης για όλους, που θα φέρει αυξήσεις μισθών, ακόμα περισσότερες και ακόμα καλύτερα αμειβόμενες δουλειές για όλους” σημείωσε και πρόσθεσε:

“Όλη αυτή την τετραετία, ο ΣΥΡΙΖΑ όχι απλώς ήταν απών, αλλά υπονόμευσε τη σταθερότητα της χώρας. Και έρχονται με θράσος «στο παρά πέντε» των εκλογών να ανεβάσουν μια κακοπαιγμένη επανάληψη του «Προγράμματος Θεσσαλονίκης». Επειδή, όμως, οι πολίτες εξακολουθούν να τους γυρίζουν την πλάτη, στην Κουμουνδούρου καταφεύγουν στο μόνο που ξέρουν να κάνουν: να τάζουν ακόμα περισσότερα, ακόμα πιο ανεύθυνα, εκτινάσσοντας το κόστος του προγράμματός τους στα 83 δισεκατομμύρια ευρώ.

Επειδή, όμως, οι πολίτες θυμούνται ότι πλήρωσαν πολύ ακριβά τη φτηνή δημαγωγία του Αλέξη Τσίπρα, ρωτάμε ευθέως τον ΣΥΡΙΖΑ:

• Πού θα βρουν τα χρήματα για το πρόγραμμα 83 δισεκατομμυρίων;
• Ποιους φόρους θα επιβάλουν και σε ποιους;
• Θα επιβάλουν ξανά τους φόρους που κατήργησε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη ή θα αυξήσουν εκείνους που μειώσαμε;
• Ή μήπως εξαπατούν για ακόμα μία φορά τους πολίτες όπως έκαναν το 2015;”.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή