Μαρινάκης για Τέμπη: «Δεν παρέχει καμία κάλυψη και θα χυθεί άπλετο φως»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί να κάνει τη δουλειά της αντικειμενικά και αμερόληπτα, χωρίς αστερίσκους και χωρίς εξαιρέσεις

by Times Newsroom

«H κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τίποτα να μείνει αναπάντητο στο σοβαρό θέμα της υπόθεσης των Τεμπών. Δεν παρέχει καμία κάλυψη σε κανέναν και θέλει να χυθεί άπλετο φως», ξεκαθάρισε πριν από λίγο σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, προσθέτοντας ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί να κάνει τη δουλειά της αντικειμενικά και αμερόληπτα, χωρίς αστερίσκους και χωρίς εξαιρέσεις.

Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συμπλήρωσε ότι «σκοπός δεν είναι η ερευνητική δημοσιογραφία, αλλά να μπει άλλο ένα αφήγημα για συγκάλυψη και αυτό είναι επικίνδυνο».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας την ως μείζον ζήτημα. «Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασελάκης είναι συνειδητός υπονομευτής του πολιτεύματος», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, εξηγώντας ότι το 2024 γιορτάζουμε 50 χρόνια από την αποκατάσταση της δημοκρατίας και οι εκλογές είναι απόλυτα αδιάβλητες».

«Δεν θα το αφήσουμε να πέσει κάτω, γιατί έχουμε καθήκον να προστατέψουμε τη δημοκρατία. Όταν καλλιεργείται ένταση και πόλωση για ένα τόσο σοβαρό θέμα με 57 νεκρούς, η κυβέρνηση θα βγει μπροστά και δεν θα αφήσει κανένα ψεγάδι, καμία σπιθαμή παραπληροφόρησης», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com