Μάρθα Καραγιάννη: Η Ντόρα Δούμα απαντά σε «όσους αμφισβητούν ορισμένα πράγματα χωρίς να ξέρουν»

Η ανάρτηση της ηθοποιού

by Times Newsroom

Επί σειρά ετών, η Μάρθα Καραγιάννη και η Ντόρα Δούμα ήταν στενές φίλες και μάλιστα μοιραζόντουσαν την ίδια στέγη. Η Ντόρα Δούμα, συντετριμμένη από το θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη προχώρησε σε μια αιχμηρή ανάρτηση θέλοντας να απαντήσει σε «όσους αμφισβητούν ορισμένα πράγματα χωρίς να με ξέρουν» όπως χαρακτηριστικά έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

«Έχω διαβάσει τοσο ωραία λόγια για μένα που σε λίγο θα με κάνετε να αισθάνομαι Αγία τίποτα από αυτό απλώς αγαπώ τους ανθρώπους γιατί αυτό πιστεύω αλλά αγαπώ ιδιαίτερα τους φίλους μου τους κολλητούς μου που ξέρουμε πως ότι ώρα και μέρα να είναι θα είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον αλλά όπως και να το κάνουμε ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου είχε και θα έχει πάντα η Μαρθουλα μου!!!!!!! Γιατί για μένα δεν έχει φύγει είναι δίπλα μου ακούω την φωνή της να μου λέει κάτι αστείο που θυμήθηκε και γέλαγαμε και υπάρχουν χιλιάδες τέτοια γιατί όπως ξέρετε όλοι είχε πάρα πολύ χιούμορ» έγραψε αρχικά η ηθοποιός.

Στην συνέχεια της ανάρτησής της, η Ντόρα Δούμα σημείωσε: «Όταν γνώρισα την Μαρθουλα το 1968!!!!!!!! Ήμουν ένα κοριτσάκι ντροπαλό και φανατική θαυμάστρια της όταν λοιπόν βρέθηκα κάπου και ήξερα πως θα συναντηθούμε ετρεμα γιατί πίστευα ότι θα δω μπροστά μου μια βεντέτα που δεν θα μου ρίξει ούτε μια ματιά όμως η έκπληξη μου ήταν τεράστια όταν με πλησίασε και άρχισε να με ρωτάει διαφορά και η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν όταν μου είπε να φύγουμε μαζί…. Έτι άλλο να πω ολλα ήταν μαγικά από εκεί και μετά γίναμε αυτοκόλλητες καταλαβαίνετε λοιπόν τι έχω ζήση μαζί της; την λάτρεψα και με λάτρεψε και όπως ξέρουν ολλοι η Μαρθουλα ήταν πανέξυπνη……….

Αυτά για όσους αμφισβητούν ορισμένα πράγματα χωρίς να με ξέρουν και χωρίς να έχουν έλθει ποτέ στο σπίτι μας οι πραγματικοί φίλοι με ξέρουν και ξέρουν αυτοί με ενδιαφέρουν γιατί με αυτούς συναναστρεφωμαι και επειδή δεν κρατάω κακίες ας πιστεύει ο καθένας από αυτούς ότι θέλει η Μαρθουλα που με ενδιέφερε ήξερε πια ήμουν την αγαπώ και θα την αγαπώ μέχρι να συναντήσω ξανά. Συγνώμη αν σας ζάλισα αλλά κάποια πράγματα ήθελα να τα ξέρετε από εμένα. Και μια παράκληση που από την ζαλάδα μου είχα ξεχάσει να πω στον Κύριο Σούρα τον αγαπημένο φίλο της ζωής μας οποίος θέλει να στείλει στεφάνι αν ήθελε θα μπορούσε να βάλει ότι μπορεί στο ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΎ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΣΕΗ που κάνουν μια υπέροχη δουλειά για ολλους τους συναδέλφους!!!!!!!!».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή