«Με έβαζε να κουβαλάω ναρκωτικά» – Ο γιος του Μάικλ Ντάγκλας αποκαλύπτει για τον πατέρα του

by Times Newsroom 1
Share this

Ο Κάμερον Ντάγκλας μετά από αρκετά χρόνια σιωπής αποφάσισε να μιλήσει μέσα από την αυτοβιογραφία του η οποία έχει τίτλο «Long Way Home»

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο γιος του γνωστού ηθοποιού Μάικλ Ντάγκλας ο οποίος στο παρελθόν είχε αρκετά μπλεξίματα με τα ναρκωτικά.

Ο Κάμερον Ντάγκλας μετά από αρκετά χρόνια σιωπής αποφάσισε να μιλήσει μέσα από την αυτοβιογραφία του η οποία έχει τίτλο «Long Way Home».

Μιλώντας για τις πρώτες του επαφές με τις ναρκωτικές ουσίες αποκάλυψε. «Ήταν μια δειλή γνωριμία με τις εξαρτήσεις που εξελίχθηκε γρήγορα σε μια εθιστική σχέση. Πρώτα ήρθε η ηρωίνη, μετά η κοκαΐνη και τέλος η μεθαμφεταμίνη.

κι όταν ήμουν πολύ μικρός, θυμάμαι να μεταφέρω τζόιντς πέρα δώθε στα πάρτι. Με φώναζε ας πούμε ο πατέρας μου και μου έλεγε ‘έλα εδώ, πήγαινε αυτό στο θείο σου’, και μόνο μετά από πολλά χρόνια συνειδητοποίησα τι ήταν».

Κοινή συνέντευξη

Πριν από λίγες μέρες, σε κοινή τους συνέντευξη, ο Μάικλ Ντάγκλας είπε ότι σχεδόν είχε ξεγράψει τον Κάμερον, επειδή πίστευε ότι θα πέθαινε από τα χρήση ναρκωτικών.

Τελικά αποδείχθηκε ότι η παραμονή του στις φυλακές για περίπου επτά χρόνια με την κατηγορία της εμπορίας ναρκωτικών τον βοήθησε να βγει καθαρός.

Share this

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή