Με… Βενιζέλο η ΚΕ του ΚΙΝΑΛ

by Times Newsroom 1

Η ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής κάλεσε τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στη σημερινή συνεδρίαση του κόμματος

Με την πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής μετά από το «κόψιμο» του Ευάγγελου Βενιζέλου, στο ΚΙΝΑΛ ετοιμάζονται για την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου.

Αντικείμενο της συνεδρίασης είναι η στρατηγική του κόμματος και τα ψηφοδέλτια ενόψει των εκλογών, από τα οποία θα απουσιάζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ωστόσο, όπως τονίζουν πολλά στελέχη του κόμματος σε δημόσιες δηλώσεις τους ο πρώην υπουργός ναι μεν έχει οδηγηθεί σε ρήξη με τη Φώφη Γεννηματά, ωστόσο δεν έχει αποχωρήσει από τη δημοκρατική παράταξη, χαρακτηρίζοντας μάλιστα πολύτιμη την παρουσία του και τη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει.

Στο πλαίσιο αυτό και σε μια κίνηση καλής θέλησης, όπως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, η ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής κάλεσε τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στη σημερινή συνεδρίαση του κόμματος, όπως φαίνεται και από το παρακάτω φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Ερωτηματικό ωστόσο αποτελεί αν ο κ. Βενιζέλος θα παραστεί σε αυτή.

 

Σχόλια

No tags for this post.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή