Εκλογές 2023: Βαθαίνει το ρήγμα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ

Μεγαλώνει η απόσταση ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για τις αναφορές του στον Ανδρέα Παπανδρέου, ότι πλαστογραφεί τη νεότερη ιστορία του τόπου.

by Times Newsroom

«Εγώ ηγούμαι του κόμματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο κ. Τσίπρας ηγείται του κόμματος που πήγε να βάλει φυλακή τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ανδρέας Παπανδρέου και Πρέσπες του Αιγαίου δεν πάνε μαζί», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης στο OPEN. Οταν δε ρωτήθηκε για το αν τα έντεκα σημεία που παρουσίασε ο κ. Τσίπρας μπορούν να αποτελέσουν βάση συζήτησης για προγραμματική σύγκλιση ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., εμφανίστηκε απόλυτα αρνητικός: «Το θέμα δεν είναι μόνο τι λες, αλλά και ποιος το λέει».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. επιτέθηκε και κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης. Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «δεν έχει κουλτούρα συνεργασιών» και υποστήριξε ότι «μια παρέα του Μαξίμου διοικεί ένα ολόκληρο κράτος», ενώ ζήτησε νέα εξεταστική επιτροπή για τις υποκλοπές.

Δωδεκάλογος…

Αργότερα, ο κ. Ανδρουλάκης παρουσίασε το «δωδεκάλογο του ΠΑΣΟΚ στο δρόμο προς την κάλπη», παρουσία στελεχών, υποψηφίων και φίλων του κόμματος. «Θα σπάσουμε το “άλλα λένε και άλλα κάνουν”», είπε και τόνισε ότι έχει δώδεκα προτεραιότητες (αλλαγές στο κράτος, προστασία ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εργασία με κανόνες και αξιοπρέπεια, αναγέννηση του ΕΣΥ, επένδυση στο ΕΣΥ, αξιοπρεπείς συντάξεις, δεύτερη ευκαιρία σε αδύναμους δανειολήπτες, στήριξη των νέων, δίκαιο και προοδευτικό φορολογικό σύστημα, ανάπτυξη Made in Greece, προστασία του περιβάλλοντος, στήριξη των αγροτών).

«Βλέπω το κλίμα σε όλη την Ελλάδα. Είμαι σίγουρος ότι το ΠΑΣΟΚ θα έχει ισχυρό ποσοστό, που θα δημιουργήσει συνθήκες γενναίας αλλαγής για μια ισχυρή Ελλάδα με κοινωνική δικαιοσύνη», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com