Μεϊμαράκης σε Γεωργιάδη: Θα ξεπεράσουμε την κρίση που μας άφησε πίσω της η πανδημία

by Times Newsroom 1

Με τον αντιπρόεδρο της Κ.Ο. του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, επικεφαλής της Ομάδας των Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Πρόεδρο της Ν.Δ., κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη, συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 8 Απριλίου, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης, μετά το πέρας της συναντήσεως δήλωσε ότι «Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι αναβαθμισμένος και στο Ταμείο Ανάκαμψης και σε όλες τις προκλήσεις που έχουμε στο μέλλον και ο ρόλος του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ακόμα περισσότερο αναβαθμισμένος στους συσχετισμούς που τώρα υπάρχουν στην Ευρώπη. Η συντονισμένη δράση μας για να βρούμε λύσεις για την ωφέλεια των πολιτών για τη βελτίωση της ζωής τους είναι απολύτως απαραίτητη και ευχαριστώ τον κ. Μεϊμαράκη, διότι οι συμβουλές του ήταν εξαιρετικά πολύτιμες».

Από την πλευρά του, ο κ. Μεϊμαράκης επεσήμανε ότι «Στο πλαίσιο των τακτικών επαφών με τους υπουργούς της κυβέρνησης, επισκέφτηκα τον υπουργό Ανάπτυξης που βρίσκεται σε ένα καίριο πόστο, σε μια κρίσιμη περίοδο, για να συζητήσουμε το πως μπορούμε να κινηθούμε και να συντονίσουμε ακόμα καλύτερα και ακόμα περισσότερο, στα επί μέρους θέματα της αρμοδιότητάς του, τη δράση μας στα Ευρωπαϊκά όργανα».

«Θεωρώ ότι είμαστε σε μια καλή συγκυρία για την Ελλάδα, έχοντας παρουσία σε όλα τα θεσμικά όργανα σε ανώτατο επίπεδο. Έχουμε τον πρωθυπουργό στη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της Ε.Ε, έχουμε τον κύριο Σχοινά αντιπρόεδρο στην Κομισιόν, έχουμε αντιπρόεδρο στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και έχουμε συναντίληψη με τους περιφερειάρχες και τη συντριπτική πλειοψηφία των δημάρχων, στις κατευθύνσεις που έχει χαράξει η κυβέρνηση και ιδιαίτερα το υπουργείο Ανάπτυξης».

Άρα, κατέληξε ο κ. Μεϊμαράκης, «δεν έχουμε καμία δικαιολογία να αποτύχουμε. Είμαστε καταδικασμένοι να πετύχουμε και θα πετύχουμε, γιατί το πιστεύουμε και γιατί αγωνιζόμαστε με σοβαρότητα, με επιχειρήματα και αποδεικνύουμε κάθε μέρα και καλύτερα, ότι θα τα καταφέρουμε και θα ξεπεράσουμε την οικονομική και κοινωνική κρίση που μας άφησε πίσω της η πανδημία».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή