ΜέΡΑ25 : Επίκαιρη ερώτηση στον υπουργό Εσωτερικών… της Κύπρου

by Times Newsroom 1

Ερώτηση σχετικά με τη «δημοσιοποίηση στοιχείων για την αναλυτική καταγραφή ρυπαντικών στο ΧΥΤΑ Φυλής» έκανε ο πιστός στα περιβαλλοντικά του πιστεύω Κρίτων Αρσένης, βουλευτής με το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη ΜέΡΑ 25.

Ωστόσο, αρχικά η επίκαιρη ερώτηση που έκανε ο κ. Αρσένης απευθυνόταν προς τον υπουργό Εσωτερικών… της Κύπρου Κωνσταντίνο Πετρίδη και όχι στον Τάκη Θεοδωρικάκο.

Η ερώτηση του Κρίτωνα Αρσένη

Μεταξύ άλλων, στην ερώτησή του ο Κρίτων Αρσένης αναφέρει ότι το 2015 ο δήμαρχος Φυλής κ. Παππούς προχώρησε σε απευθείας ανάθεση δύο μελετών στην εταιρεία «ASPROFOS ENGINEERING» για την αναλυτική καταγραφή ρυπαντικών φορτίων στο ΧΥΤΑ Φυλής και την αναλυτική καταγραφή της ποσοτικής και ποιοτικής σύστασης αποβλήτων ΧΥΤΑ Φυλής. Δείτε αναλυτικά παρακάτω την ερώτηση του βουλευτή του ΜέΡΑ25 Κρίτωνα Αρσένη.

Η διόρθωση

Πάντως λίγη ώρα μετά το… λάθος διορθώθηκε και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Βουλής η επίκαιρη ερώτηση χωρίς όμως… παραλήπτη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή