Μετά τη θλιβερή φιέστα Ερντογάν στην Αγία Σοφία η Άγκυρα προκαλεί ξανά: Ας θυμηθούν τι έπαθαν στο Αιγαίο…

by Times Newsroom 1
Share this

Συνεχίζει τις προκλήσεις η Άγκυρα. Με νέα ανακοίνωση, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών απαντά στις αντιδράσεις της Αθήνας μετά την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.

“Η Ελλάδα, με το πρόσχημα, αντιδρά στην εναρκτήρια λατρεία του τζαμιού της Αγίας Σοφίας, η εχθρότητα προς το Ισλάμ και την Τουρκία αποκαλύφθηκε για άλλη μια φορά. Καταδικάζουμε έντονα την ελληνική Κυβέρνηση και τα μέλη του Κοινοβουλίου, με τις εχθρικές δηλώσεις τους, που επέτρεψαν δημόσια το κάψιμο της ένδοξης σημαίας μας στη Θεσσαλονίκη” αναφέρεται.

“Τα κακομαθημένα παιδιά της Ευρώπης δεν μπορούν να χωνέψουν ότι γίνεται ξανά προσκύνημα στην Αγία Σοφία και τρέφουν ξανά αυταπάτες. Αυτά τα ρατσιστικά κεφάλια δεν έχουν πάρει μάθημα από την ιστορία και ας θυμηθούν τι έπαθαν στο Αιγαίο όσοι δεν έδειξαν σεβασμό στην τουρκική σημαία” αναφέρει ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ, Χαμί Ακσόι.

“Η Ελλάδα πρέπει να ξυπνήσει από το όνειρο του Βυζαντίου, από το οποίο δεν ξυπνά εδώ και 567 χρόνια” αναφέρει ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ, Χαμί Ακσόι, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Share this

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή