Μετεωρολόγος του CBS έχασε τις αισθήσεις της στον αέρα και κατέρρευσε 

Πανικός για τους συντελεστές και τους τηλεθεατές του ζωντανού δελτίου ειδήσεων του CBS στο Λος Άντζελες, όταν η μετεωρολόγος του σταθμού κατέρρευσε μπροστά στις κάμερες.

by Times Newsroom

Ο λόγος για την Αλίσα Κάρλσον Σβαρτς, η οποία ξεκίνησε να λέει το δελτίο της, όταν δευτερόλεπτα μετά, τα μάτια της γύρισαν και η ίδια άρχισε να καταρρέει, προσκρούοντας αρχικά στο γραφείο και ακολούθως πέφτοντας στο πάτωμα.

Το ενημερωτικό δελτίο διακόπηκε αμέσως και πήγε σε διαφημίσεις.

Οι δύο παρουσιάστριες, στην αρχή, δεν αντιλήφθηκαν ότι είχε λιποθυμήσει αλλά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, έσπευσαν να τη βοηθήσουν ενώ έκαναν διαφημίσεις.

Ο αντιπρόεδρος του CBS και διευθυντής ειδήσεων Mike Dello Stritto είπε στο TMZ: «Η συνάδελφός μας Alissa Carlson αρρώστησε κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων στις 7 π.μ. σήμερα το πρωί. Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους της που ανέλαβαν άμεσα δράση για να βοηθήσουν την Alissa και να καλέσουν το 911. Η Alissa νοσηλεύεται στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή. Ελπίζουμε ότι θα γνωρίζουμε περισσότερα σύντομα. Προσευχόμαστε για εκείνη ώστε να γίνει πολύ καλύτερα σύντομα».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή