Μιχάλης Κατρίνης: Η χώρα αξίζει μια καλύτερη τύχη από αυτήν που της επιφυλάσσουν οι Τσίπρας και Μητσοτάκης…

by Νίκος Λαγκαδινός
 • Συνέντευξη του ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΡΙΝΗ στον Νίκο Λαγκαδινό

“Η κυβερνητική πλειοψηφία δεν έχει αντιστοίχιση στην κοινωνία, δημιουργείται μια εικόνα που εμείς τουλάχιστον οι νεότεροι δεν την έχουμε ζήσει αλλά την έχουμε διαβάσει στα βιβλία της ιστορίας και παραπέμπει στη δεκαετία του 60. Η Ελλάδα όμως πρέπει να έρθει στο σήμερα και κυρίως να μπορεί να πάει στο αύριο. Η χώρα αντιμετωπίζει πρόβλημα δημοκρατικής νομιμοποίησης της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. Και το πρόβλημα αυτό λύνεται μόνο με ένα τρόπο: με εκλογές…”. Αυτά τονίζει στο Timesnews ο Μιχάλης Κατρίνης, που στις προσεχείς εθνικές εκλογές θα διεκδικήσει βουλευτική εδρα με το Κίνημα Αλλαγής στο Νομό Ηλείας.

Ο Μιχάλης Κατρίνης υποστηρίζει σθεναρά ότι το Κίνημα Αλλαγής θα προχωρήσει αυτόνομα, και δεν πρόκειται φυσικά να συνεργαστεί ούτε με τη Νέα Δημοκρατία ούτε και με τον ΣΥΡΙΖΑ. “Εμείς θα είμαστε αυτοί που θα επιβάλουμε την ατζέντα της συνεννόησης, εμείς θα είμαστε αυτοί που θα εγγυηθούμε την υλοποίηση πολιτικών με πραγματικό και ουσιαστικό προοδευτικό πρόσημο…”

Ανήκει στη νέα γενιά στελεχών του Κινήματος Αλλαγής, που έχει ωστόσο σημαντική εμπειρία, μιας και η προηγούμενη θητεία του στο κοινοβούλιο έδειξε ότι μπορεί να μπολιάσει με το δυναμισμό του το νέο ξεκίνημα της παράταξης για να σπάσει αυτό “το σκηνικό τεχνητής πόλωσης”, που δημιούργησαν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Εξάλλου, όπως μας είπε, το Κίνημα Αλλαγής “έχει μία και μόνη επιλογή: να κατέβει στην κοινωνία, να ξανασυναντηθεί με τους πολίτες που διαχρονικά το στήριζαν, να εκφράσει τη νέα προοδευτική και δημοκρατική αντίληψη…”

 • Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο νομός Ηλείας στον οποία θα είστε υποψήφιος;

Η έλλειψη υποδομών, η αδυναμία μας να διαμορφώσουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης και η χαμηλή ανταγωνιστικότητα των προϊόντων του πρωτογενούς τομέα αποτελούν τα σημαντικότερα προβλήματα της Ηλείας. Υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση έργων που θα δώσουν αναπτυξιακή ώθηση, όπως ο οδικός και σιδηροδρομικός άξονας. Η Ολυμπία οδός έχει καθυστερήσει και υπάρχουν υπεύθυνοι για αυτό, με όνομα και επώνυμο.

 • Εφόσον εκλεγείτε, οι δικές σας προτεραιότητες ποιες θα είναι για το νομό σας ;

Η Ηλεία θα πρέπει να διαμορφώσει ένα σύγχρονο αναπτυξιακό πρότυπο, πρέπει να αλλάξει κατεύθυνση και προσανατολισμό. Οι προτεραιότητες της νέας εποχής επιβάλουν την στροφή της Ηλείας στον τουρισμό με κύρια αιχμή το τεράστιο ιστορικό και πολιτιστικό της κεφάλαιο, τη μεγάλη ακτογραμμή που διαθέτει και το λιμάνι στο Κατάκολο που μπορεί να αποτελέσει πόλο ανάπτυξης της κρουαζιέρας. Η τουριστική ανάπτυξη είναι αυτή που θα συμπαρασύρει και θα δώσει προστιθέμενη αξία και στα προϊόντα του πρωτογενούς τομέα. Λυδία λίθος είναι ένα νέο χωροταξικό για τον τουρισμό που θα αξιοποιεί το σύνολο της περιοχής και της παράκτιας ζώνης. Εγώ για αυτά θα μιλήσω στους πολίτες, για μια άλλη Ηλεία που θα δίνει ευκαιρίες σε όλους, θα έχει λάμψη και προοπτική.

 • Παίζει ρόλο η ηλικία στην ανανέωση της πολιτικής ζωής;

Φυσικά και παίζει ρόλο. Μετά από 20 ή και 30 χρόνια στην πολιτική, ποιο είναι το αίσθημα και μήνυμα ανανέωσης που μπορεί να φέρνει κάποιος στην κοινωνία; Οι πολίτες έχουν βαρεθεί να βλέπουν δεινόσαυρους της πολιτικής που θεωρούν ότι είναι αναντικατάσταστοι και οι πολίτες τους χρωστάνε. Η Ελλάδα θα προχωρήσει μπροστά μόνο όταν κλείσει τους λογαριασμούς της με το παρελθόν και τα πρόσωπα του χθες. Η δημοκρατική παράταξη είναι ταυτισμένη με την ανανέωση, δεν μπορεί να παραμένει καθηλωμένη στο χθες.

 • Ο Πρωθυπουργός πήρε ψήφο εμπιστοσύνης, κέρδισε τη μάχη για την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών και φαίνεται να έχει τον αέρα του νικητή. Πιστεύετε ότι μπορεί να επανακτήσει την εμπιστοσύνη του λαού;

Η εικόνα μιας κυβερνητικής πλειοψηφίας που δημιουργήθηκε με συναλλαγές, διάλυση κομμάτων και θεσμικές ακροβασίες, είναι μια θλιβερή εικόνα. Με αυτές τις μεθοδεύσεις απομακρύνονται ακόμα περισσότερο οι πολίτες από την πολιτική, ενδεχομένως βέβαια αυτός να είναι ο στόχος ορισμένων. Η πολιτική πρέπει να στηρίζεται στην αποδοχή και στη συμμετοχή των πολιτών, διαφορετικά δεν έχει νομιμοποίηση. Η κυβερνητική πλειοψηφία δεν έχει αντιστοίχιση στην κοινωνία, δημιουργείται μια εικόνα που εμείς τουλάχιστον οι νεότεροι δεν την έχουμε ζήσει αλλά την έχουμε διαβάσει στα βιβλία της ιστορίας και παραπέμπει στη δεκαετία του 60. Η Ελλάδα όμως πρέπει να έρθει στο σήμερα και κυρίως να μπορεί να πάει στο αύριο. Η χώρα αντιμετωπίζει πρόβλημα δημοκρατικής νομιμοποίησης της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. Και το πρόβλημα αυτό λύνεται μόνο με ένα τρόπο: με εκλογές.

 • Η Νέα Δημοκρατία λέει ότι υπάρχουν περιθώρια για κάποιες διευθετήσεις με τη γειτονική χώρα όταν θα αναλάβει τη διακυβέρνηση, και αναφέρεται στο βέτο για την επικείμενη ένταξη στην ΕΕ. Υπάρχει τέτοια περίπτωση;

Η Νέα Δημοκρατία βαρύνεται με τους πρώτους, λανθασμένους χειρισμούς στην υπόθεση των Σκοπίων το 1991 με Πρωθυπουργό τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και Υπουργό Εξωτερικών, τον κ.Σαμαρά. Είναι σαφές ότι στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας υπάρχει μια ακραία εθνικιστική πτέρυγα που πλειοδοτεί σε κορώνες ενώ έχει η ίδια ευθύνες για το χειρισμό αυτής της υπόθεσης. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι τόσο ο κ.Μητσοτάκης όσο και ο κ.Τσίπρας δεν έχουν κουλτούρα εθνικής συνεννόησης και το κυριότερο δεν έχουν αίσθηση εθνικής στρατηγικής. Και οι δύο είναι το ίδιο επικίνδυνοι για τη χώρα. Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι ο κ.Μητσοτάκης θα βάλει βέτο και θα αντιταχθεί στη συντηρητική Ευρώπη στην οποία κυριαρχεί το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα; Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι ο κ.Τσίπρας έχει εθνική συνείδηση και στρατηγική όταν εργαλειοποιεί τα εθνικά θέματα και υλοποιεί στρατηγικές άλλων;

 • Ο Αλέξης Τσίπρας είναι αριστερός, κατά τη γνώμη σας;

Ο κ.Τσίπρας δεν πιστεύει σε τίποτα και είναι ικανός για όλα. Απόδειξη ότι εμβληματικά πρόσωπα της Αριστεράς σε Ελλάδα και Ευρώπη τον θεωρούν ό,τι χειρότερο έχει περάσει από τη χώρα και την ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή. Ένας άνθρωπος που αυτοπροσδιοριζόταν ως Αριστερός, κυβερνούσε με την ακροδεξιά. Αυτός είναι ο κ.Τσίπρας, έτοιμος να τα δώσει όλα, έτοιμος να κάνει τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που λέει. Όπως είχε πει ο Γιάννης Τσαρούχης “στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις’’ και ο κ.Τσίπρας αποτελεί τη σύγχρονη επιτομή αυτής της ρήσης.

 • Ποια είναι τα λάθη της Κεντροαριστεράς;

Η Κεντροαριστερά δεν μπορεί να συνεχίσει να αφήνει χώρο σε μια Νέα Δεξιά στις ΗΠΑ αλλά και στην Ευρώπη να εκφράζει την αμφισβήτηση του σημερινού μοντέλου. Η ίδια πρέπει να εκφράσει τους ανθρώπους που έχουν βρεθεί στο περιθώριο, η ίδια πρέπει να αμφισβητήσει συστημικές λύσεις και επιλογές που διαλύουν το κοινωνικό συμβόλαιο που διαμορφώθηκε μεταπολεμικά. Η Κεντροαριστερά στην Ελλάδα, παρά τα λάθη που έχουν γίνει, είναι ένας χώρος που εκφράζει υπαρκτές κοινωνικές δυνάμεις και έχει ιστορικές πολιτικές αναφορές. Ο χώρος αυτός δεν προσφέρεται για λεηλασία ούτε από τον κ.Τσίπρα ούτε από τον κ.Μητσοτάκη, είναι ο δικός μας χώρος, ο χώρος στον οποίο πρέπει να συναντηθούμε ξανά με τους πολίτες, είναι ο χώρος που πρέπει να εκφράσει ένα Νέο Πατριωτισμό.

 • Πώς σχολιάζετε την προσπάθεια διεμβολισμού της Σοσιαλδημοκρατίας εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ;

Ο κ.Τσίπρας θεωρεί ότι μπορεί να φτιάξει τη Νέα Κεντροαριστερά με υλικά κατεδαφίσεως και πάσης φύσεως ρετάλια που αναζητούν καρέκλες. Στη δική του λογική στην Κεντροαριστερά ανήκουν και οι ακραία δεξιοί βουλευτές που πήρε από τους ΑΝΕΛ. Στη δική του λογική θεωρεί ότι το καθεστώς Μαδούρο, που υποστηρίζει, μπορεί να συνυπάρξει με την Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία. Αυτό όμως δεν είναι Κεντροαριστερά.

 • Αυτό το άνοιγμα που επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ προς την Κεντροαριστερά μπορεί να σας επηρεάσει προεκλογικά;

Πιστεύει κανείς ότι συνιστά άνοιγμα ο προσεταιρισμός γυρολόγων της πολιτικής χωρίς καμία κοινωνική αναφορά και αποδοχή; Εμείς έχουμε την ιστορική μήτρα μας στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Σε αυτό το ΠΑΣΟΚ αλλά και στη σύγχρονη δημοκρατική παράταξη δεν είχαν και δεν έχουν επιρροή οι τυχοδιώκτες και οι γυρολόγοι.

 • Ιδεολογικά και πολιτικά με ποιον είστε πιο κοντά, με τον ΣΥΡΙΖΑ ή τη ΝΔ;

Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη εκφράζει τον πλειοψηφικό χώρο του κέντρου και της προοδευτικής παράταξης, τη μεσαία τάξη, τους ανθρώπους της εργασίας. Εκφράζει το γνήσιο πατριωτισμό. Θεμελιώσαμε το κοινωνικό κράτος και ενδυναμώσαμε τη θέση της χώρας στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια. Θα προχωρήσουμε αυτόνομα, εμείς θα είμαστε αυτοί που θα επιβάλλουμε την ατζέντα της συνεννόησης, εμείς θα είμαστε αυτοί που θα εγγυηθούμε την υλοποίηση πολιτικών με πραγματικό και ουσιαστικό προοδευτικό πρόσημο. Η χώρα αξίζει μια καλύτερη τύχη από αυτήν που της επιφυλάσσουν ο κ.Τσίπρας και ο κ.Μητσοτάκης.

 • Ανησυχείτε για τη δημοσκοπική στασιμότητα των ποσοστών της παράταξης; Με δεδομένη την πόλωση, το Κίνημα Αλλαγής θα καταφέρει να αμφισβητήσει τον διαφαινόμενο δικομματισμό;

Παρακολουθώ και μελετώ τις δημοσκοπήσεις, με τη διαφορά όμως ότι έχω πλήρη συνείδηση του τεχνητού κλίματος πόλωσης που προσπαθούν να επιβάλουν ο κ.Τσίπρας με τον κ.Μητσοτάκη. Ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με μια καρικατούρα δικομματισμού. Το Κίνημα Αλλαγής απέναντι σε αυτό το σκηνικό τεχνητής πόλωσης, έχει μία και μόνη επιλογή: να κατέβει στην κοινωνία, να ξανασυναντηθεί με τους πολίτες που διαχρονικά το στήριζαν, να εκφράσει τη νέα προοδευτική και δημοκρατική αντίληψη. Κυρίως, να απευθυνθεί στους νέους ανθρώπους γιατί διαχρονικά τη δυναμική της δημοκρατικής παράταξης τη διαμόρφωναν οι νέοι άνθρωποι.

 • Πότε θεωρείτε εσείς τον πιθανότερο χρόνο προσφυγής στις κάλπες;

Η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος βλάπτει σοβαρά τη χώρα και την οικονομία. Αυτό δεν απασχολεί τον κ. Τσίπρα και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που παίζουν κυριολεκτικά στα ζάρια την τύχη της χώρας. Αυτή όμως η κυβέρνηση δεν μπορεί να πάει μακριά από τη στιγμή που συσσωρεύονται μεγάλα και σοβαρά προβλήματα στην οικονομία, από τη στιγμή που το ήδη προβληματικό τραπεζικό σύστημα απειλείται με κατάρρευση και κυρίως από τη στιγμή που δίχασε τους πολίτες. Οι τακτικισμοί του κ.Τσίπρα θα τον οδηγήσουν, κάποια στιγμή και αναγκαστικά, εκεί που δεν θέλει: στις εκλογές.

 • Το έκτακτο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής πιστεύετε ότι θα λύσει προβλήματα και θα δυναμώσει την ενότητα που είναι απαραίτητη;

Μέσα από τη δημοκρατική λειτουργία ενισχύεται η συλλογικότητα και σφυρηλατείται η ενότητα. Η περίοδος των συμβιβασμών και των διευθετήσεων άφησε μια πικρή γεύση και θόλωσε στιγμιαία το μήνυμα των 212.000 πολιτών που προσήλθε στις κάλπες για τη νέα δημοκρατική παράταξη. Καιρός να πιάσουμε το νήμα από εκεί που το αφήσαμε, χωρίς συμβιβασμούς και με ξεκάθαρες θέσεις για τη χώρα και τους πολίτες.

 • Και το προεκλογικό σας μήνυμα στον δρόμο προς τις κάλπες ποιο είναι;

Να κλείσουμε τους λογαριασμούς μας με το χθες, το λαϊκισμό και τις ακραίες νεοφιλελεύθερες επιλογές. Να κοιτάξουμε μπροστά. Να βγει μπροστά η Ελλάδα των νέων ανθρώπων, των νέων προοδευτικών ιδεών.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΡΙΝΗ

Ο Μιχάλης Κατρίνης γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου του 1975 στο Πελόπιο του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Γονείς του ο Γιάννης και η Γιώτα Κατρίνη, εκπαιδευτικοί και οι δύο.

Τελείωσε το Δημοτικό και την πρώτη τάξη του Γυμνασίου στο Πελόπιο, ενώ ολοκλήρωσε τις μαθητικές του σπουδές στο 1ο Γυμνάσιο Πύργου και το 1ο Λύκειο Πύργου, απ’ όπου αποφοίτησε το 1993 με ″άριστα″, λαμβάνοντας βραβείο του Ιδρύματος ″Ι. Λάτση″. Συνέχισε τις σπουδές του στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από την οποία αποφοίτησε το 2000. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, εργάστηκε σε ιδιωτικό οδοντιατρείο.

Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Βιολογία του Στόματος) το διάστημα 2002-2004, καθώς και στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας) το διάστημα 2004-2005. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

Είναι επιστημονικός συνεργάτης της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών στο γνωστικό αντικείμενο της Περιοδοντολογίας. Έχει συμμετάσχει σε πάνω από 40 επιστημονικά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ έχει προβεί σε ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, συμμετέχοντας σε δύο ερευνητικά προγράμματα υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του ασχολείται ενεργά με το φοιτητικό κίνημα, διετέλεσε μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Συλλόγου Φοιτητών Οδοντιατρικής Αθήνας, μέλος της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Αθηνών την τριετία 1997-2000 και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Οδοντιατρικής Σχολής, εκπροσωπώντας τους φοιτητές, το ίδιο χρονικό διάστημα.

Ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις υπηρετώντας στην Πολεμική Αεροπορία.

Από το 1995 συμμετέχει ενεργά στην ΠΑΣΠ, αναπτύσσοντας έντονη δράση στις τάξεις της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και συμμετέχοντας, ως σύνεδρος, σε όλα τα συνέδρια και συνδιασκέψεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Νεολαίας από το 1996 ως σήμερα.

Το 1999 εκλέγεται μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Σπουδάζουσας ΑΕΙ Αθήνας, το 2000 αν. μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ., ενώ το 2002 εκλέγεται μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Το 2004 διεκδικεί τη θέση του Γραμματέα της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ., ενώ το Μάρτιο του 2005 εκλέγεται μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ..

Το Σεπτέμβριο του 2007 εκλέγεται Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο Νομό Ηλείας με 16.262 ψήφους και εκλέγεται Γραμματέας στο Προεδρείο της Βουλής. Στη διάρκεια αυτής της Κοινοβουλευτικής Περιόδου διετέλεσε μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος.

Στις εκλογές του Οκτωβρίου 2009 επανεκλέγεται πρώτος, σε σταυρούς προτίμησης, Βουλευτής Ηλείας με 22.565 ψήφους. Υπήρξε μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος, της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων καθώς και της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων. Επίσης, διετέλεσε εισηγητής του Κ.Τ.Ε. Εξωτερικών.

Παράλληλα, ορίζεται μέλος της Δυτικοευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου της Ευρώπης. Συμμετέχει στις επιτροπές «Social, Health and FamilyAffairs», «Culture, Heritage and Nature» και «EquaI Opportunities for Women and Men».

Τον Απρίλιο του 2014 αναλαμβάνει Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, η 8μηνη θητεία του συνδέθηκε με ορατό και χειροπιαστό έργο. Αυξήθηκε η χρηματοδότηση του οργανισμού κατά 80% και η αποπληρωμή οφειλών του παρελθόντος σε ασφαλιστικά ταμεία και προμηθευτές. Παράλληλα, αυξήθηκε ο αριθμός των θεραπευόμενων και των ωφελούμενων, μειώθηκε η λίστα αναμονής στην Αττική και δημιουργήθηκαν νέες μονάδες σε όλη την Ελλάδα.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Μιχαληνείου Κέντρου Προστασίας Παίδων και του Παιδικού Αναπτυξιακού Κέντρου Πειραιά. Ήταν μέλος της Διακομματικής Επιτροπής για την προμήθεια αντιδραστηρίων αιμοδοσίας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, καθώς και της Επιτροπής Υγείας του Ελληνικού Οργανισμού Τυποποίησης ενώ από το 2006 έως τον Αύγουστο του 2007 διατέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (ΕΟΟ), του ανώτατου συνδικαλιστικού οργάνου των οδοντιάτρων με πάνω από 16000 μέλη σε όλη τη χώρα. Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής.

Εργάστηκε ως οδοντίατρος σε ιδιωτικό ιατρείο και στην ΤΜΥ ΙΚΑ Λ. Αλεξάνδρας.

Είναι παντρεμένος με την οδοντίατρο Ιωάννα Αδάμου και έχουν δύο γιούςτον Γιάννη και τον Βασίλη. Έχει έναν αδελφό, τον Δημήτρη, ιατρό παθολόγο.

The following two tabs change content below.
Νίκος Λαγκαδινός
Ο Νίκος Λαγκαδινός είναι δημοσιογράφος [ΕΣΗΕΑ]. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Θεατρολογία στο 8ο Πανεπιστήμιο του Παρισιού. Έχει εργαστεί ως συντάκτης και αρχισυντάκτης στην ΕΡΤ [τηλεόραση και ραδιόφωνο], στις εφημερίδες Ελεύθερη Γνώμη, Νίκη, Ενημέρωση, Βραδυνή, Ακρόπολις, Αθηναϊκή. Διηύθυνε την εφημερίδα ΕΞΟΡΜΗΣΗ.
Νίκος Λαγκαδινός

Τελευταία άρθρα απόΝίκος Λαγκαδινός (δείτε τα όλα μαζί)

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή