Μήπως φοβάται τον Πολάκη;

Τσίπρας: Ο Πολάκης έχει μια διαδρομή, δεν τιμά το πολιτικό σύστημα να ασχολείται με ένα πρόσωπο και να το στοχοποιεί

by Times Newsroom

Κάλυψη στον Παύλο Πολάκη παρείχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε πριν από λίγα λεπτά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, προσθέτοντας πάντως παράλληλα ότι «δεν συμφωνώ πάντα με αυτά που λένε όλα τα στελέχη»

Ερωτηθείς για τον Κρητικό πολιτικό, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε χαρακτηριστικά ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα βαθιά δημοκρατικό κόμμα, και θα ακούγονται όλες οι απόψεις. Και αυτές που λένε ότι θα πρέπει να πάμε έτσι, και αυτές που λένε θα πρέπει να πάμε αλλιώς. Θα ακούγονται όλες οι απόψεις, αυτό είναι το κόστος της Δημοκρατίας. Στη Νέα Δημοκρατία από την άλλη, είναι χειροκροτητές, που μόλις πέσει ο αρχηγός τους γίνονται χειροκροτητές αντίπαλοι (σ.σ. αυτού που επευφημούσαν). Εμείς δεν είμαστε τέτοιοι ακόμα. Μιλάμε ανοιχτά. Ούτε κόμμα με δημοκρατικό συγκεντρωτισμό είναι το ΣΥΡΙΖΑ, όπως το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος που πνίγει τις διαφωνίες στο εσωτερικό του».

Και συνέχισε ο Αλέξης Τσίπρας: «Σε εμάς, θα ακούγονται όλες οι απόψεις. Ο κύριος Πολάκης έχει μία διαδρομή. Δεν μας τιμά ως πολιτικό σύστημα να ασχολούμαστε διαρκώς με έναν άνθρωπο, να τον στοχοποιούμε, δεν είναι σωστό αυτό. Αυτό το κάνει κυρίως η Νέα Δημοκρατία, ο πολιτικός μας αντίπαλος. Ο Παύλος Πολάκης και όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τη διαδρομή τους, έχουν την ευθυκρισία τους, έχουν την ευκαιρία να διατυπώνουν τις απόψεις τους. Δεν συμφωνώ πάντα με αυτά που λένε όλα τα στελέχη, ο ΣΥΡΙΖΑ όμως έχει συλλογικές διαδικασίες, εκφράζει την άποψή του συλλογικά και όλα τα λουλούδια ανθίζουν στο κόμμα, όπως έλεγε και ο πρόεδρος Μάο».

Κατέληξε δε λέγοντας πως «έμαθα ότι ζήτησε ο κ. Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στον κ. Αυτιά προ ημερών, να με ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι για τον Πολάκη. Εγώ προκαλώ τον κύριο Μητσοτάκη, αντί να βάζει δημοσιογράφους να με ρωτάνε, να έρθει ο ίδιος εδώ στον ΣΚΑΪ ή οπουδήποτε αλλού και να ανταλλάξουμε απόψεις. Να συζητήσουμε αντί να έχουμε ένα πινγκ πονγκ παράλληλων μονολόγων.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή