Μισέλ Φάιφερ: Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για το δικό της #MeToo

by Times Newsroom 1
Share this

Χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση του κινήματος #MeToo στο Χόλυγουντ, η βετεράνος ηθοποιός Μισέλ Φάιφερ μίλησε για την ιστορία της.

Σε συνέντευξή της στους «Sunday Times», αποκάλυψε ότι, αρχικά, εξετάζοντας το παρελθόν της για το εάν είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, πίστεψε πως δεν είχε συμβεί ποτέ σ’ αυτήν. Ξαναβλέποντας, όμως, τη ζωή της, θυμήθηκε διάφορα περιστατικά.

«Στην αρχή σκέφτηκα: “Λοιπόν εγώ δεν συνάντησα κάτι τέτοιο”, αλλά όταν άρχισα να πηγαίνω πίσω στον χρόνο σκέφτηκα: “Λοιπόν, πραγματικά, εκείνη τη φορά…”».

Η ηθοποιός, στα 62 της χρόνια, είπε ότι αρχικά κατηγόρησε τον εαυτό της. «Υπάρχει μια διαδικασία που πρέπει να περάσεις -άρνηση, αυτοενοχοποίηση, δεν έπρεπε να φορέσω αυτό το φόρεμα, έπρεπε να ξέρω. Το βλέπεις μέσα από έναν μεγάλο φακό και μετά σκέφτεσαι: “Ω! ήμουν παιδί”», είπε η Φάιφερ. «Υπήρχαν ορισμένες καταστάσεις που δεν ήταν καλές».

Χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες, μίλησε για ένα «υψηλόβαθμο πρόσωπο της κινηματογραφικής βιομηχανίας» που της συμπεριφέρθηκε με απρέπεια όταν ήταν μόλις 20 χρόνων. «Κοιτάζω στο παρελθόν και μαζεύομαι… ήταν πραγματικά άβολο και ακατάλληλο. Το έκλεισα σε ένα συρτάρι» είπε.

Share this

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή