Μητσοτάκης: Ας αναλογιστούν στον ΣΥΡΙΖΑ ποιοι είναι αυτοί που ανήγαγαν τον «πολακισμό» σε κεντρική γραμμή του κόμματός τους

Τι δήλωσε ο πρωθυπουργός για το θέμα Πολάκη.

by Times Newsroom

Στο Μενίδι βρέθηκε σήμερα (28/2) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος θέλησε να τοποθετηθεί και στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Παύλο Πολάκη.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε, όπως είπε «στα ευτράπελα» που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Για αυτά τα ευτράπελα που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ θα πω μια κουβέντα μόνο. Όπως στρώνεις κοιμάσαι. Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν καθόλου. Ας λύσουν τα εσωτερικά τους και ας αναλογιστούν ποιοι είναι αυτοί που ανήγαγαν τον “πολακισμό” σε κεντρική γραμμή του κόμματός τους» ανέφερε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης.

«Από εκεί και πέρα ας αφήσουν εμάς να κάνουμε τη δουλειά μας. Αν μιλάμε για το μέλλον να αποφεύγουμε την τοξικότητα και να σκύβουμε με σεβασμό και κατανόηση στα προβλήματα της κοινωνίας. Μην έχετε αμφιβολία, στις εκλογές θα πετύχουμε και θα ξεπεράσουμε τους στόχους μας», τόνισε.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα στις 5 το απόγευμα, σήμερα Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, θα συνεδριάσει το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σε διευρυμένη σύνθεση, κατά την οποία ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να ζητήσει τη παραπομπή του βουλευτή Χανίων στην Επιτροπή Δεοντολογίας, με την αποπομπή του από το κόμμα να θεωρείται ειλημμένη απόφαση. Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης έχει τεθεί ήδη εκτός ψηφοδελτίων, και εν συνέχεια καθαιρέθηκε από τομεάρχης Διαφάνειας.

Ρεπορτάζ: Μαρίνα Παπαδάκη ΕΡΤ

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή