Μητσοτάκης: Ενημέρωσε Τσίπρα και Ανδρουλάκη για τη συνάντηση με Ερντογάν

Το πρόγραμμα επαφών του πρωθυπουργού για αύριο

by Times Newsroom

Με τον Αλέξη Τσίπρα και το Νίκο Ανδρουλάκη επικοινώνησε τηλεφωνικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις συνομιλίες που είχε χτες με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις 18:00, με τον τελευταίο να εύχεται ταχεία ανάρρωση στον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, σύμφωνα με πληροφορίες. Δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα – μέχρι στιγμής – για τα όσα συζήτησαν οι δύο πολιτικοί.

Αμέσως μετά ο κ. Μητσοτάκης τηλεφώνησε στον Νίκο Ανδρουλάκη, με τη συνομιλία τους να διαρκεί περίπου 15 λεπτά, όπως έγινε γνωστό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Χαριλάου Τρικούπη, ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε αναλυτικά τον κ. Ανδρουλάκη για τα όσα συζήτησε με τον Τούρκο Πρόεδρο στην Κωνσταντινούπολη. Από τη πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έθεσε το θέμα της τουρκικής προκλητικότητας και σημείωσε ότι είναι θετικό σε αυτή την συγκυρία να υπάρχουν δίαυλοι συνεννόησης και αποκλιμάκωσης χωρίς όμως να δίνεται περιθώριο στην Τουρκία να συνεχίζει το γαϊτανάκι των προκλήσεων.

Ο κ. Ανδρουλάκης επεσήμανε ακόμη στον πρωθυπουργό ότι σε αυτή την συγκυρία πρέπει να υπάρχει ενιαία ευρωπαϊκή στρατηγική για τα θέματα της ενεργειακής ασφάλειας.

Τέλος, και ο ίδιος ευχήθηκε περαστικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αύριο οι επαφές με Κουτσούμπα, Βελόπουλο και Βαρουφάκη
Αύριο ο Μητσοτάκης ενημερώνει και τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς. Συγκεκριμένα:

Στις 10.00, το πρωί της Τρίτης, ο Πρωθυπουργός θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.
Στις 10.30, ο Πρωθυπουργός θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο.
Στις 11.30, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com