Μητσοτάκης για Βαγγέλη Παπαθανασίου: Ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι του στους Δρόμους της Φωτιάς – Θα μας στέλνει πάντα τις νότες του

Το μήνυμα του πρωθυπουργού για το «αντίο» στον σπουδαίο Έλληνα μουσικοσυνθέτη

by Times Newsroom

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αποχαιρετά με μήνυμά του τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου, ο οποίος έφυγε το βράδυ της Τρίτης (17/5) από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών.

«Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου δεν είναι, πια, ανάμεσά μας. Για όλον τον πλανήτη η θλιβερή είδηση δηλώνει πως το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα έχασε τον διεθνή του Vangelis. Τον πρωτεργάτη του ηλεκτρονικού ήχου, των Όσκαρ, της Μυθωδίας και των μεγάλων επιτυχιών», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης για την απώλεια του Βαγγέλη Παπαθανασίου.

Και επισημαίνει: «Για εμάς του Έλληνες, όμως, που ξέρουμε ότι το δεύτερο όνομα του “παιδιού της Αφροδίτης” ήταν Οδυσσέας, σημαίνει ότι ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι του στους Δρόμους της Φωτιάς. Από εκεί θα μας στέλνει πάντα τις νότες του».

Δένδιας: Ένα μεγάλο «ευχαριστώ»

«Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου υπήρξε ένας σπουδαίος Έλληνας μουσικοσυνθέτης που διέπρεψε σε παγκόσμιο επίπεδο. Τον αποχαιρετούμε με ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για όσα προσέφερε στη Μουσική, στον Πολιτισμό και στην Ελλάδα», αναφέρει με ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com