Μητσοτάκης σε γαλάζιους βουλευτές: Εκλογές θα γίνουν στο τέλος της 4ετίας

«Στο τέλος της θητείας θα ζητήσουμε από τους πολίτες να συνεχίσουμε το έργο μας»

by Times Newsroom 1

Τα σενάρια για πρόωρες εκλογές έκλεισε για μια ακόμη φορά ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην γαλάζια κοινοβουλευτική ομάδα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες επανέλαβε στους βουλευτές: «Όταν λέω ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της 4ετιας το εννοώ. Το λέω για να κάνετε τον προγραμματισμό σας. Στο τέλος της θητείας θα ζητήσουμε από τους πολίτες να συνεχίσουμε το έργο μας».

Ξεκαθάρισε δε ότι από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε η πόρτα του πρωθυπουργικού γραφείου είναι ανοιχτή για όλους τους βουλευτές και το ίδιο έχει ζητήσει από τους υπουργούς, καθώς με αυτό τον τρόπο μπορεί να βρεθούν λύσεις και να επισημανθούν κάποιες παράμετροι σε τοπικό επίπεδο που απαιτούν προσοχή.

«Σας θεωρώ όλους σας άξιους συμπαραστάτες, αιχμές της πολιτικής μας δράσης» επισήμανε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι πρέπει όλη η ΚΟ να συνεχίσει την προσπάθεια, διορθώνοντας τα λάθη και μειώνοντας τις αδυναμίες. «Κλείνοντας τις πληγές του χθες και ανοίγοντας με τολμηρές μεταρρυθμίσεις τους δρόμους του αύριο. Για όλους τους Έλληνες, αλλά πρωτίστως για τη γενιά που έρχεται» σημείωσε ο πρωθυπουργός ο οποίος ξεκαθάρισε επίσης ότι η χώρα δεν θα μπει σε νέο lockdown.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή