Μητσοτάκης: Σε Κω, Ψέριμο και Αστυπάλαια ο πρωθυπουργός

Το μεσημέρι ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στην Αστυπάλαια για την πορεία υλοποίησης του έργου (ηλεκτροκίνησης και πράσινης ενέργειας)

by Times Newsroom

Λίγες ώρες μετά το παραλήρημα τούρκων αξιωματικών περί αμφισβήτησης της κυριαρχίας στα ελληνικά νησιά, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται σήμερα Πέμπτη την Κω, Ψέριμο και Αστυπάλαια.

Συγκεκριμένα, το πρωί ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Κω, όπου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά και με τους τουριστικούς φορείς του νησιού ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Ψέριμο.

Το μεσημέρι ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στην Αστυπάλαια για την πορεία υλοποίησης του έργου (ηλεκτροκίνησης και πράσινης ενέργειας) «Αστυπάλαια Έξυπνο και Βιώσιμο Νησί». Η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στο λιμάνι του νησιού.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να στείλει εκ νέου μηνύματα προς την γειτονική χώρα μετά τις τουρκικές προκλήσεις τόσο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όσο και του τούρκου ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Η Αθήνα πάντως, δεν ακολουθεί την Άγκυρα στον δρόμο της όξυνσης της έντασης μεταξύ των δύο χωρών. Αντιδρά με ψυχραιμία σε όλο το φάσμα των προκλήσεων, έχοντας στο πλευρό της την Ευρώπη αλλά και τις ΗΠΑ.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή