Μώραλης για Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Ενδελεχής ο έλεγχος ώστε να διαπιστωθεί αν κάποιοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους

«Ο παραγωγός ανέλαβε πλήρως την ευθύνη και ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ κ. Βουράκης κατέθεσε χθες μήνυση εναντίον του»

by Times Newsroom

Στο θέμα του ατυχήματος με τον τραυματισμό τεσσάρων μαθητών στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (28/11) αναφέρθηκε με σημερινή του δήλωση ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Ειδικότερα ο δήμαρχος Πειραιά ανέφερε: «Τη Δευτέρα έγινε στο Δημοτικό Θέατρο ένα ατύχημα που θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί. Καθώς σε αυτό ενεπλάκησαν τέσσερις μαθητές και όλοι μας είμαστε το ίδιο ευαίσθητοι με τα παιδιά, ζήτησα δημόσια συγγνώμη από τα παιδιά και από τους γονείς, καθώς για ό,τι γίνεται στην πόλη, υπεύθυνος είναι ο δήμαρχος, όπως και οι αιρετοί που κατέχουν θέσεις ευθύνης».

Όπως ο ίδιος αναφέρει, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την μητέρα της μαθήτριας που νοσηλεύθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο αλλά και με τον διευθυντή του σχολείου του παιδιού, ενώ συμπλήρωσε ότι «ο εσωτερικός έλεγχος που ήδη διενεργείται θα είναι ενδελεχής και θα διαφωτίσει τα πραγματικά περιστατικά, ώστε να διαπιστώσουμε επίσης αν κάποιοι από το θέατρο δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους».

Όπως επεσήμανε άλλωστε ο κ Μώραλης «ο παραγωγός με δημόσια ανακοίνωσή του ανέλαβε πλήρως την ευθύνη και ο πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Βουράκης κατέθεσε χθες μήνυση εναντίον του»

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή