Μουντιάλ 2022: Η κυβέρνηση του Ιράν έβγαλε την αστυνομία στους δρόμους για να… πανηγυρίσει

Οι πολίτες αρνούνται να γιορτάσουν λόγω όσων συμβαίνουν στη χώρα

by Times Newsroom

Το Ιράν πήρε μεγάλη νίκη επί της Ουαλίας με 2-0 και έχει ελπίδες ακόμη και για πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ 2022 αλλά οι κάτοικοι της χώρας δεν ενδιαφέρονται και πολύ λόγω της κατάστασης που επικρατεί, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να βγάλει τους αστυνομικούς… σαν οπαδούς στον δρόμο για να πανηγυρίσουν.

Μπορεί το Παγκόσμιο Κύπελλο να είναι, παραδοσιακά, η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου, αλλά στο Ιράν ο κόσμος δεν βλέπει κανένα λόγο για να πανηγυρίσει εξαιτίας όσων συμβαίνουν στη χώρα.

Για επικοινωνιακούς λόγους, όμως, έπρεπε να φαίνεται προς τα έξω, προς τις άλλες χώρες, ότι στο Ιράν είναι ενθουσιασμένοι με την εθνική ομάδα και τη νίκη της επί της Ουαλίας, οπότε η κυβέρνηση βρήκε τη λύση: Έδωσε εντολή στους αστυνομικούς να πανηγυρίζουν σαν οπαδοί.

Εντολή που δεν γινόταν να την παρακούσει κανείς, οπότε στα social media και στα διεθνή ΜΜΕ… γελάνε με όσα βλέπουν στα βίντεο που κυκλοφορούν.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή