Μουσικοθεραπεία για μικρούς και μεγάλους στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου

by Times Newsroom
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει, τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, μουσικά «ταξίδια» με τη μουσικοθεραπεύτρια Χριστίνα Καλλιώδη, στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου, στην Αγία Παρασκευή. Μέσα από δύο αυτόνομα εργαστήρια, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την ευεργετική επίδραση της μουσικής.

Αναλυτικότερα, στο εργαστήρι για σχολικές ομάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης «Από τις ρίζες στον καρπό» (ώρες 10:00-12:00), οι μαθητές θα διερευνήσουν τις «ρίζες» τους μέσα από μουσική ακρόαση, νοερή απεικόνιση και δημιουργική έκφραση.

Αντίστοιχα, στο εργαστήρι για ενήλικες «Μουσικό καταφύγιο» (ώρες 17:00-18:30), οι συμμετέχοντες, χρησιμοποιώντας τη μουσική, τη φωνή, την αναπνοή, χρώματα και φαντασία, θα προσφέρουν στον εαυτό τους ένα ευχάριστο διάλειμμα ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.
Για πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22530 32300 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).

ΠΙΟΠ | Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου
Αγία Παρασκευή, 811 02 Λέσβος
Τ: 22530 32300 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή