Μπαλαούρας σε πακιστανική κοινότητα: Η ΝΔ θέλει να σας διώξει – Επίθεση από Άδωνι Γεωργιάδη

Οι δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσαν το σχόλιο του υπ. Ανάπτυξης στο Twitter

by Times Newsroom

Επίθεση στον πρώην βουλευτή και νυν υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑΜάκη Μπαλαούρα, εξαπέλυσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την ομιλία του σε συγκέντρωση πακιστανικής κοινότητας στην Ηλεία.

«Είμαι από τον ΣΥΡΙΖΑ, πρώην Βουλευτής εδώ στο νομό Ηλείας και θα είμαι και τώρα ξανά υποψήφιος», ακούγεται να λέει ο κ. Μπαλαούρας στο σχετικό βίντεο, συμπληρώνοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι με το μέρος των ανθρώπων που δουλεύουνε και υποφέρουν».

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε στους παρευρισκόμενους ότι ως βουλευτής ήταν αυτός που έφτιαξε το νόμο με το εργόσημο, «ο οποίος έλεγε όχι μόνο να παίρνετε τα λεφτά σας, αλλά να έχετε και καλές συνθήκες να μένετε».

Εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση, ο κ. Μπαλαούρας ανέφερε:  «Όμως, η Νέα Δημοκρατία -εμείς δεν προλάβαμε να τα φτιάξουμε όλα- όταν ήρθε, τα κατήργησε όλα. Και τώρα, η ΝΔ θέλει να σας διώξει και να φέρνει με αεροπλάνα εργάτες γης και μετά να γυρίζουν στην πατρίδα τους. Έκανε πειράματα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχουν εργάτες γης και για τη φράουλα στην περιοχή, αλλά και για άλλες εργασίες. Ούτε φτάνουν οι εργάτες που έρχονται, αλλά δεν έχουν και εμπειρία. Εσείς εδώ έχετε εμπειρία, αποκτήσατε γνώση».

«Εμείς όλα αυτά θα τα αλλάξουμε. Σας ευχαριστώ. Eίναι τιμή μου που είμαι μαζί σας και ελπίζω να βρεθούμε σε καλύτερες συνθήκες», κατέληξε, ενώ οι συγκεντρωμένοι τον επευφημούν.

Σχολιάζοντας την ομιλία του Μάκη Μπαλαούρα, ο Άδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε σε μέσω Twitter: «Πολλοί φίλοι μου υποκρίνονται ότι δεν αντιλαμβάνονται τις ιδεολογικές και πολιτικές διάφορες μεταξύ της ΝΔ και του Σύριζα ως προς την Μεταναστευτική Πολιτική. Εδώ ο κ. Μπαλαούρας με ειλικρίνεια λέει την αλήθεια: “εάν κερδίσουμε θα κάνουμε όσα δεν προλάβαμε κλπ”.Η επιλογή δική σας», έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com