Μπολσονάρο – Μασκ μαζί στη Βραζιλία: «Πνοή ελπίδας» η αγορά του twitter από τον Έλον Μασκ λέει ο Βραζιλιάνος πρόεδρος

Ως «πνοή ελπίδας» χαιρέτισε την προοπτική της εξαγοράς του twitter από τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ, ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐρ Μπολσονάρο. Οι δυο τους αναμένεται να συναντηθούν σήμερα στο Σάο Πάολο.

by Times Newsroom

Ως «πνοή ελπίδας» χαιρέτισε την προοπτική της εξαγοράς του twitter από τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ, ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐρ Μπολσονάρο.

Οι δύο τους, Μπολσονάρο και Μασκ, αναμένεται να συναντηθούν σήμερα, 20 Μαΐου, από κοντά στο Σάο Πάολο.

Ο δισεκατομμυριούχος διευθύνων σύμβουλος των εταιρειών SpaceX και Tesla πραγματοποιεί επίσκεψη στη Βραζιλία, περίπου πέντε μήνες πριν από τις εκλογές που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν εκεί τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Η κυβέρνηση της Βραζιλίας είχε αναφέρει προ μηνών πως διαπραγματευόταν με τη SpaceX με σκοπό να εξασφαλίσει δορυφορικό internet στο δάσος του Αμαζονίου και να λάβει βοήθεια για τον εντοπισμό περιστατικών παράνομης αποψίλωσης των δασικών εκτάσεων.

Ο ίδιος ο Μπολσονάρο δήλωσε σήμερα, πριν από τη συνάντηση που επρόκειτο να έχει με τον Μασκ, πως θέλει τη βοήθεια του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη των εταιρειών SpaceX και Tesla για να δείξει στον κόσμο πως η Βραζιλία έχει προστατέψει το δάσος του Αμαζονίου.

Ο Μασκ από την πλευρά του υπενθυμίζεται πως είχε δηλώσει πρόσφατα έτοιμος να ανατρέψει την απόφαση με την οποία το twitter είχε αποκλείσει από τον χώρο του τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ (και φίλο του Μπολσονάρο) Ντόναλντ Τραμπ.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com