Μπομπ Σάγκετ: Πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία – Είχε τραύμα στο κεφάλι

Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του ηθοποιού

by Times Newsroom

Από εγκεφαλική αιμορραγία, αποτέλεσμα τραύματος στο κεφάλι πέθανε ο Αμερικανός κωμικός Μπομπ Σάγκετ, όπως έγινε γνωστό ένα μήνα μετά τον θάνατό του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, αν και οι Αρχές είκαζαν ότι ο ηθοποιός είχε πεθάνει από ανακοπή ή εγκεφαλικό, τελικά φαίνεται ότι ένα τραύμα στο κεφάλι αποδείχθηκε μοιραίο καθώς προκάλεσε εγκεφαλική αιμορραγία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας, ο Μπομπ Σάγκετ έφερε ένα τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Το πιθανότερο είναι να χτύπησε κάπου -ίσως το κεφαλάρι του κρεβατιού- δεν το θεώρησε σοβάρό και έπεσε να κοιμηθεί. Δεν ξύπνησε όμως ποτέ και πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία.

«Οι Αρχές διαπίστωσαν ότι ο Μπομπ πέθανε από τραύμα στο κεφάλι. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι κατά λάθος χτύπησε το πίσω μέρος του κεφαλιού του σε κάτι, δεν του έδωσε σημασία και πήγε για ύπνο. Δεν υπήρχαν ναρκωτικά ή αλκοόλ στο αίμα του» ανέφερε μεταξύ άλλων εκπρόσωπος της οικογένειας στο TMZ.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com